31. 12. 2011.


8. gradske sportske igre osnovnoškolaca

Modeci osvojili još jedan zlatni pehar


I ove je godine naša škola pobijedila rezultatom 15:3, čime se ukupni rezultat u svim osam do sada održanih igara izjednačio (4:4). Zanimljivo je da je naša škola ove godine pobijedila u svih osam utrka štafeta, što je do sada prvi put
 

 

Najuspješniji su bili natjecatelji u utrci štafeta, naša je škola pobijedila u svih osam utrka

Galerija fotografija na: facebook stranici Zajednice sportskih udruga Križevci

U petak 25. studenog po osmi su put održane Gradske sportske igre osnovnoškolaca. U našoj sportskoj dvorani svoje natjecateljske sposobnosti pokazali su najbolji sportaši OŠ Ljudevita Modeca i OŠ „Vladimir Nazor“. U igrama je sudjelovalo oko 700 učenika, a natjecali su se u graničaru, utrci štafeta, nogometu, rukometu, košarci, odbojci i šahu.

I ove je godine naša škola pobijedila rezultatom 15:3, čime se ukupni rezultat u svih osam do sada održanih igara izjednačio (4:4).

Naši su sportaši bili izvrsni u rukometu i graničaru, a zanimljivo je da je naša škola ove godine pobijedila u svih osam utrka štafeta, što je do sada prvi put. Slabiji od Nazorovaca bili smo u košarci i nogometu.

Rezultate možete pogledati ovdje.
 

 

 

Natjecale se i učiteljice

Novost u gradskim igrama koja je ove godine izvala ovacije navijača bila je utrka štafete učiteljica. Za našu školu trčale su mlade učiteljice razredne nastave Jasna Bratić, Sanja Vujić, Marija Jendrek i Suzana Lukačić te učiteljice tjelesne i zdravstvene kulture Darinka Šimunčić i Marjana Fržović. Na veliku radost svojih navijača pobijedile su ekipu Nazora.
 

 

 
Na veliku radost svojih navijača učiteljice naše škole pobijedile su u utrci štafete

 

Nagrade za najbolje navijače

U navijanje su bili uključeni učenici obiju smjena. Nakon tri sata po rasporedu krenuli su u sportsku dvoranu kako bi podržali ekipe svoje škole. I ove će godine najbolje navijačke ekipe biti nagrađene za svoj trud i pristojno ponašajne bez vrijeđanja protivnika. Prvu su nagradu (put u Zagreb ili Varaždin) osvojili učenici 8. b, drugu nagradu (poklon pakete) učenici 5. c i 5. b, dok su treću nagradu (također poklon pakete) dobili učenici 7. d razreda.

 

 
Svi su se učenici trudili biti čim bolji navijači, ali su najbolji bili 8. b, 5. c, 5. e i 7. d

 

Napisala: Matea Koren, 6. e
Fotografija: Martina Valec-Rebić