10. 5. 2011.


28. kros Sportskih novosti

Dotrčali do četiri pehara

 

Učenici naše škole su 17. travnja sudjelovali na 28. krosu Sportskih novosti na zagrebačkom Bundeku 

 

 

U organizaciji Sportskih novosti i Hrvatskog atletskog saveza učenici naše škole sudjelovali su na 28. krosu Sportskih  novosti u Zagrebu uz jezero Bundek. 

Kroz cilj prošlo je oko 4 000 učenika i učenica viših razreda osnovnih i svih razreda srednjih škola iz cijele Hrvatske.

Iz naše škole Katarina Balić (5. d) bila je treća u kategoriji petih razreda, od šestašica najbolja je bila Ivana Jelušić (6. b). Učenice sedmih razreda bile su odlične, Ela Šimunčić osvojila je prvo, a Karla Pavliček drugo mjesto. Od osmašica Ida Šimunčić (8. d) bila je osamnaesta, a Nika Koretić (8. d) dvadeseta.

Od dječaka petih razreda sedmi je bio Tvrtko Palijan (5. b), među šestašima petnaesti je bio Kristijan Višak (6. a), a od osmaša sedmi je bio Karlo Špoljar (8. a).

Učenici naše škole osvojili su 4 pehara koji će dodatno popuniti vitrine školskih hodnika. Dječaci su ekipno bili drugi, a djevojčice treće, dok je škola ukupno zauzela drugo mjesto. 

Križevčani su dobri trkači, a to dokazuje i činjenica da je OŠ „Vladimir Nazor” bila treća, a Gimnazija I. Zakmardija Dijankovečkoga u kategoriji srednjih škola također druga.



 

 

 

Napisala: Ana Valičević, 6. b