18. 9. 2012.


KRAJ OSNOVNE ŠKOLE

Osmaši primili svjedodžbe

Dan kojega će osmaši pamtiti po dobiveni svjedodžbama osmog razreda te tako i službeno završiti svoje osnovnoškolsko obrazovanje obilježen je 21. lipnja u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma. Razrednice Jadranka Caratan (8. a), Jasmina Krznarić Smok (8. b), Katarina Mijić (8. c), Darinka Šimunčić (8. d) i Sandra Poštić (8. e) uručile su svjedodžbe svojim učenicima, a ravnatelj Dražen Bokan pohvalnice i priznanja za sportske te uspjehe na natjecanjima i smotrama
 

Odlazi još jedna generacija

Za početak programa veliki pjevački zbor pod vodstvom učiteljice Sandre Poštić otpjevao je himne. Recitatori Nina Hudak i Dominik Hunjak (6. b) koje je pripremala koordinatorica programa profesorica Danijela Zagorec krasnoslovili su pjesmu Život je...

Nakon najave voditeljica Ane Bratić i Silvije Sučić (7. a) ravnatelj Dražen Bokan podijelio je priznanja i nagrade učenicima koji su sudjelovali na natjecanjima. Za odličan uspjeh 5,00 tijekom svih osam godina osnovnog školovanja nagrađene su sljedeće učenice: Ivana Martinčić (8. d), Marta Salopek (8. d), Dijana Širjan (8. b) i Tara Stjepanović (8. e).

Odlikašice Ivana Martinčić, Marta Salopek, Dijana Širjan i Tara Stjepanović

Za 2. mjesto na županijskom natjecanju iz fizike i sudjelovanju na državnom natjecanju (mentorica Ivanka Lukša) te za 3. mjesto na županijskom natjecanju iz engleskog jezika i za sudjelovanje na državnom natjecanju (mentorica Gordana Horvat Mesić) nagrađen je Bruno Sačarić , 8. e.

Za postignuća na športskim natjecanjima nagrađeni su brojni učenici. Za 1. mjesto na županijskom najecanju, 1. mjesto na poluzavršnom državnom natjecanju i za sudjelovanje na državnom natjecanju u atletici nagrađene su osmašice Ema Banić, 8. e, Tara Stjepanović, 8. e, Ira Majnarić, 8. e, Marta Salopek, 8. d, Lucija Katalenac, 8. d, Ana Perc, 8. d i Marinela Miklečić, 8. d. Voditeljica im je učiteljica Marjana Fržović.

U krosu za djevojčice učenice Ela Šimunčić, 8. d i Karla Pavliček , 8. d osvojile su 1. mjesto na županijskom natjecanju, izborile sudjelovanje na poluzavršnom državnom natjecanju gdje su osvojile 1. mjesto te sudjelovale na državnom natjecanju i osvojile 2. mjesto. Voditeljica im je Marjana Fržović.

Nagrađene uspješne sportašice

Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju i sudjelovanje na poluzavršnom državnom natjecanju i osvojeno 4. mjesto u krosu nagrađeni su učenici Lovro Ivančić, 8. e, Matija Bogdan, 8. e, Kristijan Vadla, 8. a i Mateo Tihelka , 8. d. Voditeljica im je bila učiteljica Darinka Šimunčić. U odbojci za dječake učenici su osvojili 1. mjesto na županijskom natjecanju i sudjelovanje na poluzavršnom državnom natjecanju te osvojeno 4. mjesto: Karlo Pavković, 8. d, Ivan Srbljinović, 8. d, Mateo Tihelka, 8. d, Danijel Martinek, 8. d, Kruno Franjić , 8. e, David Katolić, 8. d, Jakov Čivrag, 8. d, Lovro Ivančić, 8. e, Matija Bogdan, 8 .e, Bruno Sačarić, 8. e,Luka Slivarić, 8. c, Matija Španić , 8. b i Sanjin Budić, 8. a. Voditeljica im je Darinka Šimunčić. Za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz odbojke nagrađeni su: Karlo Pavković, 8. d, Ivan Srbljinović , 8. d, Mateo Tihelka, 8. d, Luka Slivarić, 8. c, Robert Pukec, 8. e, David Katolić, 8. d, Marko Česi, 8. a, Juraj Jurić, 8. a, Alen Sentočnik , 8. c i Matej Babić, 8. a (voditeljica Darinka Šimunčić). Nagrađeni su i učenici koji su sudjelovali na Krosu Sportskih novosti.

Nagrađeni uspješni sportaši

Kako sanjati svoj san i prepoznati ljubav? Na to su nam pitanje odgovorile učenice Toska Lumezi i Magdalena Šipušić uz pratnju Velikog pjevačkog zbora pjesmom Prepoznat ću ljubav. Nakon pjevanja, recitator Luka Slivarić krasnoslovio je stihove Tone Pavčeka Jednostavne riječi te podjetio na vrijednost i snagu jednostavnih stvari u životu koje često i ne primjećujemo dovoljno. Ovoj su se svečanosti pridružili i mlađi učenici koji nastupaju na raznim školskim priredbama. Plesnu točku Danza Kuduro pjevača Don Omara izveli su učenici 2. a, a uvježbavala ih je njihova učiteljica Tanja Majnarić . Želji da svi naši osmaši uspiju i ostvare svoje snove pridružuju se i naš pjevački zbor. Kao solistice nastupaju Dorotea Vrbančić i Zrinka Zagorec pjesmon Uz glazbu živim ja.

Uslijedio je i najsvečaniji čin priredbe - podjela svjedodžaba. Razrednice Jadranka Caratan (8. a), Jasmina Krznarić Smok (8. b), Katarina Mijić (8. c), Darinka Šimunčić (8. d) i Sandra Poštić (8. e) podijelile su svjedodžbe svojim učenicima te im zaželile uspjeh i sreću u daljnjem školovanju.

Na kraju su svi osmaši otpjevali osmašku himnu Za dobra stara vremena.

Svim osmašicama i osmašima čestitamo na uspješnom završetku osnovnog školovanja želeći im također uspješan nastavak daljnjeg školovanja te obilje sreće i zadovoljstva u osobnom životu i radu.

8. a s razrednicom Jadrankom Caratan

8. b s razrednicom Jasminom Krznarić Smok

8. c s razrednicom Katarinom Mijić

8. d s razrednicom Darinkom Šimunčić

8. e s razrednicom Sandrom Poštić

Tekst: Dino Davosir, 8. b
Fotografije: Zlatko Đuran

 

 

 

VIŠE IZ ISTE RUBRIKE

Odabran najbolji film na školskom Festivalu 
Stručno usavršavanje u Londonu
Na Dan grada odigrali smo Svarogove igre
Obilježili 615. obljetnicu Krvavog sabora 
Obogatili svoje kućne knjižnice
Čitalački susuret Tulum s(l)ova
Svoj dan proslavili radno
Zamirisala peciva i kolači
Četverodnevni trening za učitelje
Promovirali sviranje violončela i trombona
Priredba za prvaše
Na kvizu o bajkama osvojili živog zeca
Ljetni tečaj esperanta
Podjela svjedodžaba: Odlazak osmaša
Dan škole: Dan za igru, druženje i zabavu
Nagrađeni pobjednici natječaja i kviza o Europi
Vanjsko vrednovanje: 8. e provjeravali znanje iz biologije
Proslava stote obljetnice rođenja Grigora Viteza
Tiskani Izvor uskoro u prodaji
Od otpada do igračke
Knjiga - najbolji prijatelj
Učenici naše škole u programu Radio Marije
Sudjelovali smo u akciji Čitamo pod krošnjama
Problemi s ispisivanjem svjedodžaba
Novi pravilnik o ocjenjivanju

 

 

IMPRESSUM

NATJECANJA

ŽIVIMO DOBROTU