29. 10. 2012.


16. SPORTSKE IGRE MLADIH

Igrali graničara u Splitu

Krajem kolovoza  učenici 3. i 4. razreda, u pratnji učiteljica Nataše Marković, Lucije Martinčić i Tanje Majnarić, sudjelovali su na završnici Sportskih igara mladih u Splitu

Ekipa Modeca došla je u Split kao najbolja iz Koprivničko-križevačke županije

Od 19. do 23. kolovoza učenici 3. i 4. razreda, u pratnji učiteljica Nataše Marković , Lucije Martinčić i Tanje Majnarić, sudjelovali su na završnici Sportskih igara mladih u Splitu. Da bi došli na završno natjecanje u igri graničara, morali su pobijediti sve prijavljene ekipe u Koprivničko-križevačkoj županiji .

Ekipa Modeca sastojala od 9 igrača (Toni Tunjić, Zoran Gobač, Matija Lukinović, Emanuel Kos, Fran Husinec, Karlo Ivanček, Carla Leona Hanžeković, Ida Majnarić, Marta Kelemin i Marcela Gudić ), a na natjecanju su u konkurenciji od 17 ekipa zauzeli sedmo mjesto, čime su jako zadovoljni.

Križevačka ekipa u graničaru je osvojila sedmo mjesto
 
Putovali smo vlakom i bili smješteni u vojarni Lora. Uz napeto i zanimljivo natjecanje imali smo vremena za kupanje na Bačvicama te razgledavanje Dioklecijanove palače, Peristila i spomenika Grguru Ninskom. Mnogo smo naučili o povijesti Splita. Na završnoj večeri u Hemingway baru puno se plesalo i pjevalo, a proglašeni su pobjednici i izabrani miss i mister Igara ispričala je Ida Majnarić.

Bilo je dovoljno vremena i za razgledavanje grada i kupanje

U Splitu nam je bilo zabavno, poučno i  uzbudljivo. Hvala organizatorima na odličnom smještaju i hrani (za natjecatelje je sve bilo besplatno). Bilo bi lijepo vratiti se opet! – zaključila je Ida.

Tekst: Dino Davosir, 8. b
Fotografije: Nataša Marković

 

 

 

 

VIŠE IZ ISTE RUBRIKE

Modeci osvojili još jedan zlatni pehar 
Trkači Modeca ukupno najbolji  
Dotrčali do četiri pehara
Plesači pokazali svoje umijeće
Prve na županijskom, treće na poludržavnom
Cibosi odbili razgovor

 


 

IMPRESSUM

NATJECANJA

ŽIVIMO DOBROTU