Top
Događanja

ČITATELJSKO NATJECANJE
Održana školska razina natjecanja „Čitanjem do zvijezda”

Održana školska razina natjecanja
„Čitanjem do zvijezda”

Na školskoj razini natjecanja „Čitanjem do zvijezda” najupješnije su bile Dora Lovreković, Mirjam Balen, Iva Hrg, Dunja Rebić i Dora Marin

Natjecalo se 14 učenika od 6. do 8. razreda.

U našoj je školi 17. siječnja održana školska razina natjecanja „Čitanjem do zvijezda”. Učenici su trebali pročitati tri knjige: Harry Potter i kamen mudraca  spisateljice J. K. Rowling, Zmaj ispod staroga grada Krunoslava Mikulana i Nikadgrad  Jessice Townsend. Na natjecanju su mogli sudjelovati na dva načina: da naprave plakat ili da rješavaju kviz.

Na kvizu se ukupno natjecalo 14 učenika, a najbolje rezultate postigle su Dora Lovreković, 6. e s osvojena 33 boda (od mogućih 45),  Mirjam Balen, 6. b s osvojena 32 boda, dok treće mjesto dijele Iva Hrg, 8. e i Dunja Rebić, 6. b s osvojenih 27 bodova. Na županijskoj razini našu će školu predstavljati plakat Dore Marin.

Koordinatorica natjecanja je knjižničarka Romana Erhatić, a mentorice su Martina Iveković i Martina Valec-Rebić. Županijska razina natjecanja održat će se 5. ožujka u Đurđevcu.

Tekst: Dunja Rebić, 6. b
Fotografije: MVR

Povezani članci
MALI HUMANITARKO
Mali humanitarci u Crvenom križu u Zagrebu

Mali humanitarci u Crvenom križu u Zagrebu Članovi učeničkih skupina 'Mali humanitarko' obišli Edukacijski centar HCK u Zagrebu Društvo Crvenog Read more

SAJAM RUKOTVORINA
Izrađivali straničnike od prirodnih materijala

Učiteljica Vedrana Rađa držala je radionicu izrade straničnika od prirodnih materijala na sajmu Pozdrav jeseni