Top

Mališani o najljepšem blagdanu

Tijekom prosinca naši su učenici za svoje roditelje i ostale goste pripremili lijepe božićne priredbe

PŠ Apatovac

U utorak 18. prosinca u PŠ Apatovac održana je već tradicionalna školska božićna priredba. Veseli učenici sa svojom su učiteljicom Ivankom Strmečki-Baričević pripremili kratak program za sve roditelje i goste, a roditelji su se potrudili pripremiti blagdanski stol.

PŠ Sveta Helena

Učenici i učiteljice PŠ Sveta Helena pripremili su 14. prosinca priredbu povodom nadolazećih blagdana. Iako cijela škola broji tek trinaest učenika, program je bio vrlo bogat. U tridesetak minuta izmjenjivale su se recitacije, pjesme i igrokazi.

PŠ Veliki Raven

U četvrtak 21. prosinca učenici prvog, drugo, trećeg i četvrtog razreda PŠ Veliki Raven izveli su prigodni program tradicijske božićne priredbe Svim na zemlji mir, veselje. Program su pripremile i uvježbale njihove učiteljice Anđelka Balić, Jasmina Borošak, Anita Đurec (učiteljica pripravnica) i Renata Trstenjak. Zajedno s učenicima svečano  su uredile i  cijelu škole.

Posebni gosti priredbe bili su članovi KUD-a Prigorje i  ravenski tamburaši s kojima je ove školske godine PŠ Veliki Raven suradnik na projektu  Uključivanje starijeg stanovništva  u kulturni život križevačkog kraja. Prisutne je pozdravio ravnatelj OŠ Ljudevita Modeca Križevci Dražen Bokan te predsjednica KUD-a Prigorje Martina Zrno. Gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn poslao je čestitku koja je pročitana prisutnima.

Na kraju priredbe najmlađe je razveselio dolazak Djedice  s darovima.

PŠ Vojakovac

U Područnoj školi Vojakovac učenici i njihove učiteljice Dragica Osman i Draženka Pušić priredili su veselu božićnu priredbu punu pjesme, glume i plesa. Učenike i male predškolce posjetio je i Djed Božićnjak te ih razveselio je poklonima.

Priredbi je, uz ravnatelja Dražena Bokana, prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević koji je svim prisutnim roditeljima, djeci i učiteljicama, čestitao nadolazeće blagdane.

PŠ Križevačka Poljana

Učenici PŠ Križevačka Poljana 21. prosinca održali su veselu božićnu priredbu uz mentorstvo svojih učiteljica Snježane Butković i Jasne Bratić. Učenici su recitirali božićne pjesme, izvodili igrokaze i pjevali lijepe adventske pjesme. Prisustvovali su roditelji, razredne učiteljice i njihov učitelj engleskog jezika . Došao je i Djed Mraz, razveselio  djecu i podijelio im poklone.

Tekst: Anđelka Balić, uč. (o PŠ V. Raven); uredništvo
Fotografije: Anđelka Balić, uč., Marija Kučina, mag. prim. edu.;
Ivanka Strmečki-Baričević, dipl. uč., Draženka Pušić, uč.;
Romana Erharić, prof.

Komentari