DOČEK PRVAŠIĆA
Vesela priredba za nove učenike

napisao Izvor Osmodec Urednik

Vesela priredba za nove učenike

Prvog dana nastave u novoj školskoj godini u sportskoj dvorani održana je razigrana priredba dobrodošlice za novu generaciju prvašića

Učenici 2. b otplesali su ples „Darko indijanac”

Program za đake prvake koji su ove školske godine prvi put sjeli u školske klupe bio je prava mala priredba. Program dobrodošlice za 84 prvašića održao se u sportskoj dvorani naše škole, a vodila ga je Zrinka Ružić, učenica 2. c razreda, koju je pripremila učiteljica Tanja Kulović Balić. Učiteljica Kulović Balić ujedno je uz učiteljicu Tanju Majnarić koordinirala priredbu.

Pozdravne riječi prvašićima i njihovim roditeljima uputio je ravnatelj škole Tomislav Bogdanović, a Mali zbor pod vodstvom učitelja Domagoja Kosa otpjevao je dvije pjesme. Učenici PŠ Križevačka Poljana izveli su igrokaz „Učena sova” i pjesmu „Zbrajanje” (voditeljica Jasna Bratić), a učenice 4. razreda PŠ Sveta Helena Zrinka Sokač i Marta Kamenjak izvele su ples „Latino mix” (voditeljica Renata Krulić). Učenici 3. b razreda izrecitirali su recitaciju „Č ili ć” (voditeljica Brankica Salopek), a učenici 2. a recitirali su „A zašto ne bi” (voditeljica Anđelka Balić).

Učenici 2. b otplesali su ples „Darko indijanac” (voditeljica Tanja Majnarić), a 3. b i 4. b otplesali su ples „Akvarij” (voditeljice Vanja Konfic i Nataša Majnarić). Za scenografiju su se pobrinuli Jasmin Ibrahimagić, Sanja Vujić, Jelena Kuzijev i Danijela Švagelj.

Prije dječjih nastupa okupljenima se obratio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i policajka Tea koja je učenicim podijelila refrektirajuće prsluke, a roditeljima letke s uputama o ponašanju u prometu.

Učiteljice koje će ove godine poučavati prvašiće jesu Katarina Harča Sinković, Nataša Majnarić i Sandra Maurović u matičnoj školi te Ivanka Strmečki Baričević, Marina Ferendiš, Jasna Bratić, Renata Krulić, Jasmina Borošak i Draženka Pušić u područnim školama.

Tekst: Janja Karlovčec, 6. d
Fotografije: Brankica Salopek, uč.; MVR

Povezani članci