GRADSKE SPORTSKE IGRE
I ove godine Modeci pobijedili

napisao izadmin5

I ove godine Modeci pobijedili

U petak, 22. studenog održane su 10. Gradske sportske igre u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca na kojima je naša škola pobijedila rezultatom 13:10

Naši su sportaši pobijedili u štafeti, nogometu, rukometu, košarci i odbojci

Naši su sportaši pobijedili u štafeti, nogometu, rukometu, košarci i odbojci

  Uz prigodan program zbora OŠ „Vladimir Nazor” i plesne skupine OŠ Ljudevita Modeca ovogodišnje sportske igre križevačkih osnovnoškolaca otvorio je zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović. Oko 720 učenika natjecalo se u štafeti, rukometu, malom nogometu, odbojci, šahu, košarci i graničaru.

Već četvrtu godinu zaredom naša je škola pobijedila ukupnim rezultatom 13 : 10. Pobjedu su naši sportaši odnijeli u štafeti (1., 3., 4., 5., 7. i 8. r.), u malom nogometu (dječaci 5., 6., 7. i 8. r), u rukometu (dječaci 7. i 8. r., djevojčice 7. i 8. r.), u košarci (djevojčice 5. – 8. r.) te u odbojci (djevojčice 5. – 8. r. te dječaci 5. – 8. r.), a uvježbale su ih učiteljice Darinka Šimunčić i Marjana Fržović.

Učenici koji nisu sudjelovali u igrama, bodrili su svoje sportaše sa tribina. Na zatvaranju igara predsjednik Zajednice sportskih udruga Križevci Josip Šikić predao je pobjednički pehar ravnatelju naše škole Draženu Bokanu.

Tekst: Stella Babok, 8. e
Fotografije: Facebook Zajednice sportskih udruga Križevci

 

Povezani članci