PRIREDBA
Spektakl za Dan škole

napisao izadmin5

Spektakl za Dan škole

Ove je godine rođendan naše škole proslavljen glazbeno-scenskim spektaklom kakav se rijetko viđa

Scena iz Kralja lavova

Scena iz Kralja lavova

Povezano:[do_widget_area] Za razliku od prijašnjih godina kad su se priredbe za Dan škole održavale u Hrvatskome domu i kad se tražilo mjesto više, ove smo godine napunili našu veliku športsku dvoranu. Glazbeno-scenski spektakl pod nazivom Čudesni svijet crtića osmišljavao se gotovo tri godine godine, a završne su probe trajale intenzivno tri mjeseca. U pripremi i izvođenju programa sudjelovalo je 445 učenika i 39 učitelja te je utrošeno 2046 radnih sati. Program su osmislile i koordinirale učiteljice Sandra Poštić i Senka Ratković.

Na glazbu iz Pepeljuge plešu osmaši

Na glazbu iz Pepeljuge plešu osmaši

Učenici su izveli neke od plesova i pjesama iz najpoznatijih Disneyevih crtanih filmova, kao što su Pepeljuga, Madagaskar, Kralj lavova, Snjeguljica i sedam patuljaka, Kung fu panda i mnogih drugih. Oduševljenje publike kulminiralo je na završnoj točki u kojoj su svi sudionici plesali na poznatu skladbu Volim se gibat.

Završna točka okupila je sve sudionike

Završna točka okupila je sve sudionike

Među brojnim komentarima s pohvalama i čestitkama na Facebooku izdvajamo onaj križevačkog novinara Ottonea Novosela:
– Ideja i realizacija su toliko profesionalni da zaslužuju osnivanje Dječje scene o bajkama u drugačijem svjetlu, što bi moglo postati križevački zaštitni znak!

Točke i sudionike možete pogledati u programu.

Snimka priredbe:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=y7RgBuz_eB0

Tekst: Matea Koren, 8. e
Fotografije: Damir Rodiger

Povezani članci