Top
Školska godina 2013./2014.Uspjesi

MEĐUNARODNO GLAZBENO NATJECANJE
Adela i Mateo izvrsni tamburaši

Adela i Mateo izvrsni tamburaši

Učenici naše škole Adela Balić (5. e) i Mateo Kovačić (6. d) po prvi su put sudjelovali na Međunarodnom natjecanju tamburaša i komornih sastava u Požegi

tamburaši

Adela je osvojila prvu, a Mateo treću nagradu

Adela je osvojila I. nagradu u I. kategoriji brač, a Mateo III. nagradu u I. kategoriji bisernica pod vodstvom profesorice Gordane Božić.

Za natjecanje, koje se održalo krajem travnja, pripremali su se danima. Svakodnevno su vježbali i po nekoliko sati što je u konačnici rezultiralo jako dobrim plasmanom na natjecanju.

Svoj nastup čekali su u posebnoj sobi koju su dijelili s natjecateljima iz Slatine. Iako je uzbuđenje bilo veliko i nisu znali što ih čeka, odlučili su se dobro zabaviti i opustiti. Vrijeme do nastupa kratili su vicevima. Nije nedostajalo smijeha i zabave.

– Proglašenje pobjednika čekala sam s nestrpljenjem, a onda je uslijedilo iznenađenje jer se prvoj nagradi zaista nisam nadala. Bila sam ponosna i sretna, a moja učiteljica još više – ispričala je Adela.

 

Tekst: Dora Rebić, 8. a
Fotografije: iz Adelinog albuma

Povezani članci
NATJECANJA
Dvanaestero učenika na državnim natjecanjima

U drugome polugodištu naši su učenici sudjelovali na brojnim natjecanjima, školskim, općinskim, županijskim, poludržavnim te na čak tri državna natjecanja Read more

NATJEČAJ DRUŠTVA SFera
Karla osvojila 3. nagradu Sferica

Učenica 8. d razreda Karla Švec osvojila je 3. nagradu na natječaju dječjeg znanstvenofantastičnog stvaralaštva