Top
Događanja

NAPREDOVANJE
Tri učiteljice postale mentorice i savjetnice

Tri učiteljice postale mentorice i savjetnice

U petak 4. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održana je svečana promocija učitelja na kojoj su učiteljice Lucija Martinčić, Sandra Poštić i Martina Valec-Rebić  stekle zvanje mentorica i savjetnica

Među 608 najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika iz čitave Republike Hrvatske koji su na svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 4. listopada 2019. napredovali u zvanju, tri su učiteljice naše škole. Učiteljica razredne nastave Lucija Martinčić stekla je zvanje učiteljice mentorice, a učiteljica glazbene kulture Sandra Poštić, prof. i učiteljica hrvatskoga jezika Martina Valec-Rebić, prof. izabrane su u zvanje učiteljica savjetnica.

Odluke o napredovanju promoviranima uručili su ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin, prof.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

 

Tekst: MVR
Fotografije: Senka Pleše, dipl. uč.; MVR

Povezani članci
MALI HUMANITARKO
Mali humanitarci u Crvenom križu u Zagrebu

Mali humanitarci u Crvenom križu u Zagrebu Članovi učeničkih skupina 'Mali humanitarko' obišli Edukacijski centar HCK u Zagrebu Društvo Crvenog Read more

SAJAM RUKOTVORINA
Izrađivali straničnike od prirodnih materijala

Učiteljica Vedrana Rađa držala je radionicu izrade straničnika od prirodnih materijala na sajmu Pozdrav jeseni