PODJELA SVJEDODŽABA
Na kraju osnovnog školovanja

napisao izadmin5

Na kraju osnovnog školovanja

Učenici osmoga razreda tradicionalno su se krajem lipnja oprostili od osnovne škole i primili svjedodžbe koje su im uručili razrednici Goran Ljaljić, Velimir Iveković, Vedrana Rađa, Ivana Dokuš-Komarica i Ankica Špoljarić-Mandić. Uspješnim učenicima u znanju i sportu nagrade je dodijelio ravnatelj Dražen Bokan

Osmaši se oprostili uz pjesmu i veselje.

Osmaši se oprostili uz pjesmu i veselje.

  U velikoj dvorani Hrvatskog doma osmaši su primili svjedodžbe te dako službeno završili svoje osnovnoškolsko školovanje. Recitatori Lucia Kos i Antonio Hrg krasnoslovili su stihove pjesama, a pripremala ih je koordinatorica programa Ankica Špoljarić-Mandić.Ravnatelj Dražen Bokan podijelio je nagrade učenicima koji su cjelokupno osnovnoškolsko obrazovanje završili s uspjehom 5,0: Marineli Fureš, 8. b, Mihaeli Jakopović, 8. b, Nikici Cetlu, 8. c, Nevenu Jakopčiću, 8. c, Neri Kovač, 8. c, Ivanu Kranjčiću, 8. c, Mihaeli Perović, 8. c, Filipu Wolfu, 8. c, Emi Borčić, 8. d i Renatu Vrhovcu, 8. d. Nagrađeni su i učenici koji su tijekom školovanja imali i samo dvije četvorke: Ana Bratić, 8. a, Bruno Katavić, 8. b, Nikolina Babok, 8. e i Karolina Babuš, 8. e.

Nagrađeni odlikaši.

Nagrađeni odlikaši.

Nagrađeni odlikaši.

Nagrađeni odlikaši.

Ravnatelj je također nagradio učenike koji su bili uspješni na smotrama i natjecanjima u znanju te sportskim natjecanjima. Za sudjelovanje na državnoj smotri LiDraNo nagrađen je Dino Davosir, 8. b (voditeljica Martina Valec Rebić), za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju i 13. mjesto na državnom natjecanju iz engleskog jezika nagrađen je Neven Jakopčić, 8. c (voditeljica Irena Horvat), za osvojeno2. mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika nagrađen je Filip Wolf, 8. c (voditelj Ivan Vukalović), za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije nagrađen je Vlaho-Josip Štironja, 8. b (voditeljica Marija Biljan), a za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije nagrađen je Filip Wolf, 8. c (voditeljica Marija Biljan). Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz šaha te sudjelovanje na poluzavršnom državnom natjecanju nagrađena je Nera Kovač, 8. c (voditelj Marijan Garac).

Nagrađeni učenici koji su sudjelovali na natjecanjima.

Nagrađeni učenici koji su sudjelovali na natjecanjima.

U atletici su dječaci osvojili 1. mjesto na županijskom natjecanju te sudjelovali na poluzavršnom državnom natjecanju: Renato Vrhovec, 8. d, Tomislav Blažinčić, 8. b, Ivan Harča, 8. d, Filip Wolf, 8. c, Filip Busija, 8. b, Stjepan Kos, 8. c, Ivan Kranjčić, 8. c, Ivan Adamić, 8. e, Kristijan Labaš, 8. a i Antonio Hrg, 8. e (voditeljica Marjana Fržović).
Ivana Jelušić, 8. b nagrađena je za rezultate u krosu, u kojem su djevojčice osvojile 1. mjesto na županijskom natjecanju, 1. mjesto na poluzavršnom državnom natjecanju te 3. mjesto na završnom državnom natjecanju (voditeljica Darinka Šimunčić), a Stjepan Kos, 8. c u kategoriji dječaka koji su osvojili 1. mjesto na županijskom natjecanju te izborili sudjelovanje na poluzavršnom državnom natjecanju (voditeljica Marjana Fržović).
U odbojci djevojčice su izborile 1. mjesto na županijskom natjecanju te sudjelovale na poluzavršnom državnom natjecanju na kojemu su osvojile 4. mjesto: Ivana Pavišić, 8. a, Ana-Maria Majdak, 8. b, Ana Guzalić, 8. d, Ema Borčić, 8. d, Lucija Slivarić, 8. a, Lucija Babić, 8. a, Antonija Babić, 8. a i Lea Sokač, 8. b (voditeljica Darinka Šimunčić).
U Krosu Sportskih novosti 1. mjesto ekipno osvojili su: Ivan Harča, 8. d, Renato Vrhovec, 8. d i Tomislav Blažinčić, 8. b (voditeljica Marjana Fržović).

Nagrađeni sportaši.

Nagrađeni sportaši.

Nagrađeni sportaši.

Nagrađeni sportaši.

Nakon dodjele nagrada uslijedio je i najsvečaniji dio priredbe – podjela svjedodžaba. Razrednici Goran Ljaljić, Velimir Iveković, Vedrana Rađa, Ivana Dokuš-Komarica i Ankica Špoljarić-Mandrić uručili su svjedodžbe svojim učenicima te im zaželili sreću u daljnjem školovanju. Svaki se razred također predstavio govorima i prezentacijama.

Tijekom cijele priredbe program je pratio veliki zbor škole pod vodstvom učiteljice Sandre Poštić, a za kraj su svi osmaši zapjevali pjesmu Za dobra stara vremena.

Tekst: Dino Davosir, 8. b
Fotografije: Zlatko Đurin

 

Povezani članci