Top
Događanja

SAJAM RUKOTVORINA
Izrađivali straničnike od prirodnih materijala

Izrađivali straničnike od prirodnih materijala

Učiteljica Vedrana Rađa držala je radionicu izrade straničnika od prirodnih materijala na sajmu Pozdrav jeseni

U našemu je gradu u subotu 28. rujna održan sajam rukotvorina Pozdrav jeseni. Na sajmu se okupilo dvadesetak izlagača koji su posjetiteljima ponudili razne ukrase, odjeću, nakit, prirodnu kozmetiku, umjetničke slike i druge ručne radove. Održane su kreativne radionice, npr. izrade šećernih ukrasa za tortu i keramike, dok je radionicu izrade straničnika (bookmarkera) organizirala i vodila naša učiteljica Vedrana Rađa.

– Za izradu straničnika rabili smo lišće raznih biljaka i ostale prirodne materijale, filc, lavandu i dekorativne papire. Vidjevši da se na radionici se okupilo dvadesetak djece, u pomoć su nesebično priskočile učiteljice Irena Horvat i Gordana Podravec, čime se ponovno potvrdio timski duh naše škole. Prekrasnu atmosferu oko podneva je nažalost prekinula kiša, no križevačke kreativke ne odustaju i potaknute lijepim komentarima već smišljaju nove ideje za Božićni sajam. – istaknula je učiteljica Rađa.

Tekst: Dunja Rebić, 6. b
Fotografije: Vedrana Rađa i
Hana Sokač, Radio Križevci (bivša učenica naše škole)

Povezani članci
PANO
Mališani znaju sve o koronavirusu

Učenici 2. c razreda izradili su mentalne mape o virusu COVID-19, a njihova je učiteljica Tanja Majnarić radove postavila na Read more

ANKETA
Kako vam se sviđa nastava na daljinu?

Nakon gotovo dva mjeseca nastave na daljinu pitali smo učenike što misle o takvom načinu učenja