ZALJUBLJENI MODEC 2021.
Napiši najljepše ljubavno pismo

napisao Izvor Osmodec Urednik

Napiši najljepše ljubavno pismo

Zaljubljeni Modec i ove godine nagrađuje najljepša ljubavna pisma. Natječaj je otvoren za učenike od 1. do 8. razreda jer, kako kažu koordinatorice, ljubav ne poznaje godine. Rok je od 1. do 11. veljače, a pisma možete ubaciti u sandučić na polukatu

Pozivaju se učenici od 1. do 8. razreda da se prijave na natječaj za najljepše ljubavno pismo Zaljubljeni Modec 2021. Natječaj je otvoren od 1. veljače do 11. veljače i u tom periodu svoja ljubavna pisma možete ubaciti u sandučić koji je postavljen na stepeništu između prizemlja i prvoga kata. Radovi moraju biti napisani u obliku pisma. Pismo treba sadržavati: oslovljavanje, sadržaj pisma, pozdrav i potpis. Pisma se potpisuju zaporkom. Svi ostali podaci (ime i prezime, razred) trebaju biti zasebno navedeni u zatvorenoj omotnici na kojoj je napisana zaporka te stavljena uz pismo.

Povjerenstvo za prosudbu izabrat će šest najboljih pisama, tri u kategoriji od 1. do 4. razreda i tri u kategoriji od 5. do 8. razreda. Najuspješniji autori bit će objavljeni 15. veljače te nagrađeni prigodnim nagradama.

 

Povezani članci