Top
Školska godina 2018./2019.Svijet oko nas

„ADVENT U KRIŽEVCIMA”
Priprema za najljepši blagdan

Priprema za najljepši blagdan

U petak 7. prosinca otvoren je „Advent u Križevcima”. Provjerili smo kakve će se sve aktivnosti događati dok čekamo najljepši kršćanski blagdan!

Svečanim paljenjem lampica i nastupom Lane Čakije u petak 7. prosinca navečer otvoren je „Advent u Križevcima”. Na svečanom otvorenju okupljene su pozdravili zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i direktorica Turističke Zajednice grada Križevaca Olinka Gjigaš. Na radost mlađima, ali i starijima, otvoreno je klizalište koje je bilo u petak bilo besplatno. Klizalište ostaje otvoreno do 12. siječnja. Otvorene su i kućice s dobrom ponudom jela, pića i deserta za osvježenje nakon klizanja.

Tijekom adventa bit će puno događaja, kao što su božićni sajam, nastupi raznih izvođača, od HPD-a Kalnik, Zbora Osnovne škole Ljudevita Modeca, Gradskog puhačkog orkestra do Pavela Nole, Luke Belanija i Tamburaškog sastava Miraz. Na trgu će se moći uživati i u dočeku Nove godine uz grupu Dobre vibracije.

Tekst i fotografije: Lukas Valjak, 6. r.

Povezani članci
DJEČJE AKTIVNO LJETO
I ljeti je znanost zabavna

Osnovna škola Ljudevita Modeca bila je krajem kolovoza domaćin Dječjeg aktivnog ljeta, na kojemu su učitelji i volonteri iz Hrvatske Read more

BLAGDAN SV. MARKA KRIŽEVČANINA
Predavanje o doprinosu križevačkih škola štovanju sv. Marka

Povodom proslave blagdana sv. Marka Križevčanina profesorica Martina Valec-Rebić održala je predavanje „Doprinos križevačkih škola štovanju sv. Marka Križevčanina” u kojemu Read more