Top
Školska godina 2018./2019.Svijet oko nas

„ADVENT U KRIŽEVCIMA”
Priprema za najljepši blagdan

Priprema za najljepši blagdan

U petak 7. prosinca otvoren je „Advent u Križevcima”. Provjerili smo kakve će se sve aktivnosti događati dok čekamo najljepši kršćanski blagdan!

Svečanim paljenjem lampica i nastupom Lane Čakije u petak 7. prosinca navečer otvoren je „Advent u Križevcima”. Na svečanom otvorenju okupljene su pozdravili zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i direktorica Turističke Zajednice grada Križevaca Olinka Gjigaš. Na radost mlađima, ali i starijima, otvoreno je klizalište koje je bilo u petak bilo besplatno. Klizalište ostaje otvoreno do 12. siječnja. Otvorene su i kućice s dobrom ponudom jela, pića i deserta za osvježenje nakon klizanja.

Tijekom adventa bit će puno događaja, kao što su božićni sajam, nastupi raznih izvođača, od HPD-a Kalnik, Zbora Osnovne škole Ljudevita Modeca, Gradskog puhačkog orkestra do Pavela Nole, Luke Belanija i Tamburaškog sastava Miraz. Na trgu će se moći uživati i u dočeku Nove godine uz grupu Dobre vibracije.

Tekst i fotografije: Lukas Valjak, 6. r.

Povezani članci
INSTAGRAM
Petašice imaju više od tisuću i pol pratitelja

Mirjam Balen i Lena Ivanček iz 5. b razreda uspješne su instagramerice. Na svojoj stranici avocado.slime.cro, čija su tema popularni Read more

PITALI SMO NAŠE UČENIKE
Jeste li lajkali jaje na Instagramu?

Ovih je dana u medijima bila aktualna priča o fotografiji najobičnijeg kokošjeg jajeta koja je na Instagramu dobila više od Read more