BOŽIĆNE PRIREDBE DRUGAŠA
Učenici razveselili starce i roditelje

napisao Izvor Osmodec Urednik

Učenici razveselili starce i roditelje

Učenici 2. b i 2. c razreda održali su božićnu priredbu u Domu za stare i nemoćne „Novak”. Učenici 2. b održali su i razrednu priredbu za svoje roditelje

Učenici 2. b u posjetu Domu Novak.

Učenici 2. b i 2. c  razreda s učiteljicama Suzanom BalićIvkom Kajganić i pripravnicom Andreom Šturbek bili su u već tradicionalnom božićnom posjetu Domu za stare i nemoćne u vlasništvu obitelji Novak. Okitili su božićno drvce u dvorištu Doma i  darivali štićenike slatkim poklonima. Uz recitacije, pjesmu i glumu zaželjeli su im sretne blagdane. Štićenici su im zauzvrat poklonili malo poezije i pjesmu, a domaćini ih počastili sokovima i keksima.

U srijedu, 20. prosinca učenici 2. b razreda s učiteljicom Suzanom Balić i pripravnicom Andreom Šturbek pripremili su blagdansku priredbu za roditelje. Razred je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Pjesmom, recitacijama, svirkom i glumom pokazali su što su naučili kroz godinu i od srca im čestitali nadolazeće blagdane. Nakon priredbe uz muziku, kolače, sokove i grickalice nastavili su zajedničko  druženje.

 

Tekst i fotografije: Suzana Balić, uč. savj.

Povezani članci