NAGRADE ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Nagrađeni najuspješniji učenici

napisao Izvor Osmodec Urednik

Nagrađeni najuspješniji učenici

Župan Darko Koren i gradonačelnik Mario Rajn nagradili su najuspješnije učenike. Na županijsku dodjelu pozvana je Marta Knežević i mali pjevački zbor, dok je gradonačelnik Rajn nagradio i lidranovce te učenike koji su cijelo školovanje imali prosjek 5,00

Prijem kod župana

Župan Darko Koren održao je 14. lipnja u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici prijem za učenike Koprivničko-križevačke županije koji su na državnim natjecanjima osvojili neko od prva tri mjesta. Iz naše škole pozvana je Marta Knežević za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju iz hrvatskoga jezika (voditeljica MartinaValec-Rebić) i pjevački zbor mlađeg uzrasta za osvojenu 2. nagradu na 61. Glazbenim svečanostima u Varaždinu (voditelj Ozren Bogdanović).

Učenike i njihove mentore pozdravili su i zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Prijem kod gradonačelnika

U koncertnoj dvorani glazbene škole u srijedu, 4. srpnja održan je prijam za učenike završnih razreda koji su tijekom cijeloga školovanja imali prosjek 5,00 (OŠ) ili 4,80 (SŠ) te učenike koji su na državnim natjecanjima osvojili neko od prva tri mjesta. Učenicima i njihovim mentorima gradonačelnik Mario Rajn i pročelnik Sandro Novosel uručili su novčanu nagradu i ružu, a učenici su dobili i fascikl s blokom za pisanje, kemijskom olovkom i knjižicom Grad po mjeri mladih.

Učenici naše škole koji su sve razrede prošli s odličnim 5,00 uspjehom jesu: Marta Knežević, 8. b (razrednica Valentina Jurišić), Lucija Čordaš, Hrvoje Jembrek i Tea Tomičević, 8. c (razrednica Jadranka Crnić), Marcela Gudić i Karlo Turk, 8. d (razrednik Goran Ljaljić) i Tea Sekelj, 8. e (razrednica Sandra Poštić).

Izniman uspjeh na državnim natjecanjima osvojili su: Emina Mikulec, 8. b za sudjelovanje na državnoj smotri Lidrano kao učenica-urednica školskog lista Izvor (voditeljica Martina Valec-Rebić), Dunja Rebić, 4. a za sudjelovanje na državnoj smotri Lidrano sa samostalnim novinarskim radom (voditeljica Martina Valec-Rebić), Ozana Zagorec, 7. b za sudjelovanje na državnoj smotri Lidrano s literarnim radom (voditeljica Danijela Zagorec), Marta Knežević koja je osvojila 2. mjesto na državnom natjecanju iz hrvatskoga jezika (voditeljica Martina Valec-Rebić) te zbor mlađeg uzrasta koji je osvojio 2. mjesto na 61. Glazbenim svečanostima u Varaždinu (voditelj Ozren Bogdanović).

U glazbenom dijelu programa nastupili su udaraljkaši Robin Petrić, David Emanuel Konfic i Luka Rukavina. Uime svih škola gradonačelniku i pročelniku zahvalila je ravnateljica Centra za odgoj, obrazovanje obrazovanje i rehabilitaciju Križevci Maja Prodan. Uslijedilo je zajedničko fotografiranje i domjenak.

Tekst: Dunja Rebić, 4. r.
Fotografije: MVR; epodravina.hr; prigorski.hr

Povezani članci