Top
Uspjesi

DAN UČITELJA
Naši učitelji dobili nagradu za najuspješnije učitelje

Naši učitelji dobili nagradu za najuspješnije učitelje

Učitelj Leo Kranjec i učiteljica Martina Valec-Rebić nagrađeni su na Dan učitelja nagradom za najuspješnije obrazovno-odgojne djelatnike u školskoj godini 2018./2019.

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu po prvi je put na Dan učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 510 izvrsnih pojedinaca koji su omogućili kvalitetno obrazovanje učenicima u školskoj godini 2018./2019. Nagrade najboljima dodijelila je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Među najboljima su i učitelji naše škole Leo Kranjec (fizika) i Martina Valec-Rebić (hrvatski jezik). Leo Kranjec nagrađen je za primjenu inovativnih metoda poučavanja, mentorstvo učenicima na natjecanjima te za rad s učenicima s teškoćama. Martina Valec-Rebić nagrađena je za mentorstvo učenicima na državnom natjecanju, održana predavanja na županijskoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u strukovnim udrugama, autorstvo obrazovnih sadržaja, sudjelovanje u međunarodnom projektu, uređivanje školske mrežne stranice te organiziranje javnog događaja.

Tekst: MVR
Fotografije: Dora Rebić

Povezani članci
ŽUPANIJSKA NATJECANJA
Održan tek manji broj županijskih natjecanja

Nažlost, zbog epidemije izazvane koronavirusom održano je tek nekoliko županijskih natjecanja

NATJECANJE MLADEŽI HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA
Prvo mjesto naše ekipe

Na međuopćinsko-gradskom natjecanju ekipa Mladeži Hrvatskog Crvenog križa u Orehovcu naše je ekipa osvojila 1. mjesto