Top
Uspjesi

NATJECANJE IZ ENGLESKOG JEZIKA „HIPPO”
Stigli rezultati izlučnoga kruga natjecanja

Stigli rezultati izlučnoga kruga natjecanja

Devet učenika naše škole postiglo je odlične rezultate na izlučnom krugu 8. međunarodnog natjecanja iz engleskog jezika „Hippo” te izborili sudjelovanje u državnome polufinalu!

Napokon su stigli rezultati prvoga kruga 8. međunarodnog natjecanja iz engleskog jezika „Hippo” koje smo očekivali proteklih tjedana. Podsjećamo da se natjecalo 35 učenika naše škole u tri kategorije određene uzrastom. Važno je istaknuti da su svi učenici ostvarili izvrsne rezultate te svakako zaslužuju pohvalu, a  njih devet sudjelovat će u državnom polufinalu. Oni su među najboljih 10% natjecatelja u Hrvatskoj.

U kategoriji LITTLE HIPPO to je Lovro Vukonić, 3. a,  HIPPO 1 Gabrijela Čapek, 4. b, Lina Blažinčić, 5. b, Dora Seleš, 5. b, Lucija Pleša, 5. d. U kategoriji HIPPO 2 našli su se Eugen Palić, 6. e i Janko Antun Jakopović, 6. e, a u HIPPO 3  Dado Škledar, 7. d i Ella Lučki, 8. c.

Zbog trenutnih sigurnosno-preventivnih mjera za zaštitu od zaraze koronavirusom, odgođeno je održavanje državnih polufinalnih natjecanja predviđenih za 27. i 28. ožujka, kao i finale u Italiji u svibnju. O novim terminima ćemo dobiti obavijest organizatora.

Tekst i fotografija: Irena Horvat, dipl. uč.

Povezani članci
NATJEČAJ ZA KAJKAVSKU POEZIJU
Viktorija nastupila na Zboru malih pjesnika u Zlataru

Viktorija Skrba sa svojom je mentoricom Danijelom Zagorec sudjelovala na natječaju i susretu Zbor malih pjesnik u Zlataru

DAN UČITELJA
Naši učitelji dobili nagradu za najuspješnije učitelje

Učiteljica Martina Valec-Rebić i učitelj Leo Kranjec nagrađeni su na Dan učitelja nagradom za najuspješnije obrazovno-odgojne djelatnike u školskoj godini Read more