DAN „D”
Najprije plivali pa zaglavili u dvorištu

napisao Izvor Osmodec Urednik

Najprije plivali pa zaglavili u dvorištu

Današnji su dan obilježile dvije nezgode. Prva je nalikovala na elementarne nepogode koje su ovih dana zadesile obalne gradove – dogodila se poplava u muškom zahodu. Druga je prometni zastoj u dvorištu naše škole zbog velikog broja roditelja koji su pristizali na roditeljske sastanke

Danas se tijekom prvog odmora u popodnevnoj smjeni u muškom zahodu na prvome katu dogodila poplava. Zbog puknutog ventila na vodokotiću voda je poplavila prostoriju. Čistačice su se hrabro borile s vodom kako bi spriječile bujicu da se izlije u hodnik. Na kraju je školski domar, nakon pola sat muke, uspio zatvoriti ventil. Kolika je šteta nastala, tek će se utvrditi.

Nakon nastave još je jedna situacija izazvala nervozu. U školskom su dvorištu roditelji, koji su došli na roditeljske sastanke, izazvali zastoj svojim automobilima. Autobusi s učenicima putnicima nisu mogli krenuti i tek su nakon 10-15 minuta čekanja pronađeni roditelji čija su vozila blokirala promet. Gužva u dvorištu nije rijetka pojava unatoč višekratnim molbama roditeljima da ne parkiraju u školskom dvorištu, nego na obližnjim parkiralištima.

Tekst i fotografije: Emina Mikulec, 8. r.

Povezani članci