Top
KulturaŠkolska godina 2017./2018.

MEĐUGENERACIJSKO DRUŽENJE
Isusovi učenici odigrali igrokaz u vrtiću

Isusovi učenici odigrali igrokaz u vrtiću

Na šestom međugeneracijskom druženju u Dječjem vrtiću „Zraka sunca”  Isusovi su učenici predstavili našu školu igrokazom „Bakini uštipci” 

Na poziv djelatnika Dječjeg vrtića „Zraka sunca” Isusovi učenici su 14. prosinca izveli svoj igrokaz na šestom međugeneracijskom druženju u vrtiću domaćina. Na taj su način doprinijeli ljepšem ozračju priredbe, na kojoj su prisustvovale razne generacije – od najmlađih vrtićanaca do umirovljenika.

Isusovi su učenici predstavili našu školu igrokazom „Bakini uštipci” u kojem se govori o usamljenoj baki Katici i djedu Štefeku koji čeznu za svojim unucima. Kako se radnja dalje odvija, imat ćete prilike pogledati 24. prosinca u 11 sati u crkvi BDM Žalosne i sv. Marka Križevčanina. Dođite i vidite!

Tekst i fotografije: Valentina Jurišić, vjerouč.
Povezani članci
3. FESTIVAL MATEMATIKE
Naši matematičari odlični u svim kategorijama

Na 3. križevačkom Festivalu matematike naši su učenici osvojili tri prva mjesta, dva druga i tri treća mjesta. Bravo za Read more

NAGRADE ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Nagrađeni najuspješniji učenici

Župan Darko Koren i gradonačelnik Mario Rajn nagradili su najuspješnije učenike. Na županijsku dodjelu pozvana je Marta Knežević i mali Read more