NAPREDOVANJE
Profesorica Danijela Zagorec postala mentorica

napisao Izvor Osmodec Urednik

Profesorica Danijela Zagorec postala mentorica

U petak, 8. veljače u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održana je svečanost promocije najboljih učitelja i nastavnika

Profesorici hrvatskoga jezika Danijeli Zagorec dodijeljeno je u petak, 8. veljače u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu zvanje učiteljice mentorice.

U zvanje mentora biraju se odgojno-obrazovni djelatnici koji svojim radom postižu uzorne rezultate u izravnome odgojno-obrazovnom radu i izvannastavnim aktivnostima. Profesorica Zagorec istaknula se svojom stručnošću i kreativnošću kako u redovitoj nastavi, tako i u izvannastavnim aktivnostima i projektima. Voditeljica je školskoga aktiva učitelja hrvatskoga jezika te članica Stručnoga povjerenstva Ureda za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta.

U izvannastavnim aktivnostima postiže izvrsne rezultate vodeći skupinu mladih literata, koji pod njezinim mentorstvom redovito osvajaju vodeća mjesta na nacionalnim i internacionalnim natječajima. Od projekata u kojima je jedna od koordinatora izdvajaju se Susret dječjega duhovnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčićˮ te Večeri kulturnih veza s drugim narodima.

Tekst: Martina Valec-Rebić, prof.
Fotografija: Dario Zagorec

Povezani članci