2. ZALJUBLJENI MODEC
Podijeljene nagrade za najljepša ljubavna pisma

napisao Izvor Osmodec Urednik

Podijeljene nagrade za najljepša ljubavna pisma

Vito Kemenović i Laura Tomašić napisali najljepša ljubavna pisma. Doroteja Letoja autorica je nove maskote natječaja

Laura Tomašić prima nagradu

Na dan sv. Valentina, 14. veljače, održana je dodjela nagrada za drugi po redu natječaj za najljepše ljubavno pismo pod nazivom Zaljubljeni Modec. Ove godine natječaj je dobio novo lice jer je učenica 7. b razreda Dorotea Letoja nacrtala je maskotu zaljubljenog Modeca. Na natječaj je pristiglo ukupno 35 pisama, od čega čak 23 od prvoga do četvrtoga razreda.

Maskota natječaja autorice Dorotee Letoje

Prvu nagradu od 1. do 4. razreda osvojio je Vito Kemenović, 4. c, drugu nagradu Jakov Jakopec, 4.c, a treću nagradu dijele Domagoj Jelušić, 3. a i Klaudio Višak, 4. c. Ove godine nagrađeno je i najkreativnije pismo, za koje je nagradu osvojio Lovro Ipša iz 3. a razreda.

Prvu nagradu od 5. do 8. razreda osvojila je Laura Tomašić, 8. r, drugu nagradu Matija Međimorec, 5. e, a treću nagradu Sara Androić, 5. e.

Program su vodili učenici Maja Maša Šabić, 7. c i Ivan Budisavljević, 5. a. Dramska skupina Glumoljupci, koju čine Ivan Budisavljević, Tin Jembrek, Kristina Cvrtila, Josip Klen i Zara Kirin, izveli su predstavu Kakva je to ljubav bila prema predlošku Sanje Husnjak.

Organizatorice natječaja su učiteljice hrvatskoga jezika Matea Hrebak i Ana Andrić.

Tekst: Dunja Rebić, 5. r.
Fotografija: Ana Andrić, prof.

Povezani članci