NASTAVAK AKCIJE „ŠAPICI NA DAR”
Donesite ambalažu ili kupite ukrasnu tikvicu!

napisao Izvor Osmodec Urednik

Donesite ambalažu ili kupite ukrasnu tikvicu!

Nastavlja se akcija pomaganja udruzi Šinterice dobra srca koja se brine o napuštenim psima i mačkama. Ove se godine skuplja ambalaža, a uz donaciju mogu se dobiti i lijepe ukrasne tikvice. Pokažite dobro srce!

Doniraj za pomoć životinjama i uzmi tikvicu!

Nastavlja se akcija pomaganja Šintericama dobra srca, koprivničkoj udruzi koja se brine o napuštenim i bolesnim mačkama i psima. I prošle su godine naši učenici i učitelji skupili veće količine pseće i mačje hrane, dekica, igračaka i ostalih potrepština. Ove se godine skuplja povratna ambalaža, tj. plastične boce i limenke. Učenici 7. b razreda već su prikupljene boce u trgovini zamijenili za novac.

– Pozivamo sve učenike (i učitelje) koji imaju bočicu ili limenku viška neka ju donesu u učionicu prirode i na taj način naprave dvostruko dobro djelo: recikliraju i pomažu životinjama! – objasnila je učiteljica Petra Kačarovski.

U zbornici  je učiteljica Senka Pleše postavila ukrasne tikvice koje se mogu uzeti uz donaciju. Cilj je prikupiti novac kako bi se podmirili troškovi liječenja bolesnih životinja o kojima se brinu Šinterice dobra srca.

 

Tekst: Dunja Rebić, 6. r.
Fotografije: Petra Kačarovski, prof.;
Senka Pleše, dipl. uč.

Povezani članci