BOŽIĆNA PRIREDBA
Nek svima bude Božić u srcu

napisao Izvor Osmodec Urednik

Nek svima bude Božić u srcu

Pred prepunim tribinama u sportskoj dvorani škole održana je 19. prosinca razigrana božićna priredba pod naslovom Božić u srcu. Pjesmom, plesom, glumom i recitacijom poželjela su djeca da svima bude sretan Božić

Sudionici božićne priredbe

Razigrana i topla božićna priredba koju su pripremili učenici i učitelji naše škole sastojala se od sedamnaest izvedbi. Mali zbor otpjevao je pjesmu Sretan Božić svakome i Zvončići pod vodstvom učitelja Domagoja Kosa. Učiteljica Martina Valec-Rebić pripremila je učenice 8. a za izvedbu recitala Hvalospjev ljubavi. Plesnu točku Jedna želja izvela je plesna skupina 1. c razreda učiteljice Sandre Maurović. Pod mentorstvom Katarine Harče Sinković i Brankice Salopek učenici 1. a i 3. b izveli su igrokaz Snjegović u kaputu. Također su učenici 1. a izveli recitaciju Snješko.

Učenici 4. c i 4. b razreda pod vodstvom učiteljice Josipe Rabadžije i Suzane Balić otpjevali su pjesmu s pokretima Božić u srcu. Također, učenici 4. c razreda odigrali igrokaz Božićno drvce pod mentorstvom učiteljice Josipe Rabadžije. Učenici PŠ Veliki Raven, koje je vodila učiteljica Jasmina Borošak, plesali su na pjesmu Santa Claus Rock. Učenici koji pohađaju produženi boravak pod vodstvom učitelja Jasmina Ibrahimagića, Ire Majnarić i Ane Budrović otpjevali su pjesmu Božić dolazi. Učiteljice Jasna Bratić, Anđelka Balić i Lucija Martinčić pripremile su učenike 2. razreda PŠ Križevačka Poljana te 2. a i 4. a matične škole za izvedbu pjesme Jingle Bells Rock.  

Učenici 3. b i 7. d razreda recitirali su Badnja večer pod vodstvom učiteljice Nine Drakulić i Brankice Salopek. Igrokaz Moderni Djed Božićnjak izveli su učenici 4. b razreda pod mentorstvom učiteljice Suzane Balić. Učiteljica Nataša Marković pripremila je svoje učenike 3. a razreda koji su izveli pjesmu s pokretima Blagdani. Igrokaz Božićne želje odigrali su 5. d i 7. d pod vodstvom učiteljice Nine Drakulić. Učenici 3. c razreda plesali su na pjesmu Rockin’ around the Christmas tree pod mentorstvom učiteljice Vanje Konfic. Učenici 1. b razreda pod vodstvom učiteljice Nataše Majnarić otpjevali su pjesmu Sretna Nova godina.

Na ulazu u dvoranu goste su dočekivali Petar Kranjec, Viktor Bukovčan, Ema Jačmenjak, Nela Coha i Marin Picin iz 1. c razreda. Koordinatorice priredbe bile su Sandra Maurović i Nina Drakulić, scenografiju su osmislili i izradili Jasmin Ibrahimagić, Sanja Vujić, Ira Majnarić, Ana Budrović i Sandra Maurović. Voditeljice programa bile su učenice 7. d razreda Katja Sinković i Rea Miklobušec te učenice 1. c razreda Pia Delić i Doris Bogdanović. Tehničku podršku pružali su učitelji Domagoj Kos i Zvonimir Marković, a letke s programom oblikovala je Anita Kušec.

 

Božićne priredbe održane su i u područnim školama.

OŠ Apatovac
PŠ Vojakovački Osijek

Tekst: Elena Ćuruvija, 6. d
Fotografije: MVR, Brankica Salopek, uč.

Povezani članci