PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA
Grad nagradio najbolje učenike

napisao Izvor Osmodec Urednik

Grad nagradio najbolje učenike

I ove je godine gradonačelnik održao prijem za najbolje učenike križevačkih škola, među kojima su se našli i brojni učenici naše škole

U dvorani Razvojnoga centra i tehnološkoga parka gradonačelnik je 2. srpnja održao prijem za učenike križevačkih osnovnih i srednjih škola koji su školovanje završili s odličnim uspjehom te za učenike koji su u školskoj godini 2018./2019. ostvarili najbolje rezultate na državnim natjecanjima.

Gradonačelnik se na početku dodjele obratio učenicima, njihovim razrednicima, mentorima i ravnateljima riječima dobrodošlice i zahvale za trud uložen u učenje i rad. Ukupno je nagrađeno 34 učenika odlikaša (5 iz osnovnih škola, 6 iz glazbene, 23 iz srednjih škola) te učenici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim i međunarodnim natjecanjima, kao i njihovi mentori.

Na kraju svečanosti u ime nagrađenih učenika i učitelja Gradu je zahvalila ravnateljica GŠ Alberta Štrige Branka Špoljar.

Nagrađeni učenici naše škole

Nagrađeni odlični učenici naše škole bili su Matej Miklin (razrednice Renata Trstenjak, Jasmina Borošak i Danijela Zagorec), Ivan Matejaš (razrednice Nataša Majnarić i Katarina Mijić) i Sofija Krnjak (razrednice Sandra Poje i Marjana Fržović).

Od učenika koji su na državnome natjecanju postigli zapažene uspjehe nagrađeni su  Fran Knežević (sudjelovanje na Državnoj smotri Lidrano u kategoriji pojedinačnoga scenskoga izraza, mentorica Suzana Balić), Lea Štragelj kao glavna učenica-urednica školskog lista Izvor  (sudjelovanje na Državnoj smotri Lidrano u kategoriji novinarskoga izraza, mentorica Martina Valec-Rebić), pjevački zbor učenika koji je osvojio 3. mjesto na 62. Glazbenim svečanostima u Varaždinu (mentor Ozren Bogdanović) te tri učenika: Dorian Posavec, Karlo Sokač i Karlo Sačarić koji su osvojili 3. mjesto na državnom prvenstvu u streljaštvu u Zagreb (mentorica Marjana Fržović).

Tekst: Lea Štragelj, 8. r.
Fotografije: krizevci.hr

 

 

Povezani članci