PRIREDBA ZA PRVAŠE
Prvašići dočekani pjesmom i plesom

napisao izadmin5

Prvašići dočekani pjesmom i plesom

I ove su godine učitelji i učenici naše škole organizirali priredbu kojom su đacima prvih razreda zaželjeli dobrodošlicu

Stariji su učenici prvašima pjevali, plesali i glumili

Stariji su učenici prvašima pjevali, plesali i glumili

  Priredba za prvašiće održana je 31. kolovoza u velikoj dvorani Hrvatskog doma. Mali zbor škole otpjevao je školsku himnu i još nekoliko pjesama, a zatim su slijedile scenske i plesne točke. Borna Bojkić iz 2. b izveo je monolog „Povratak s ljetovanja”, Marija Špoljarec i Iva Hrg iz 2. b izrekle su „Pozdrav prvašima”, Ivan Habdija iz 4. r. PŠ Glogovnica izrecitirao je monolog „Neposlušna teta”, scenska skupina 2. a razreda izvela je igru „Prisjećanja prvašića”, scenska skupina 3. c razreda igru „Ah, ta ljubav”, a plesna skupina 4. c razreda otplesala je točku „Djeda, ja i rock`n roll”.

Nakon scenskih izvedbi prvaše su pozdravili ravnatelj naše škole, gradonačelnik te policajac koji je ukratko upozorio djecu i roditelje na opasnosti u prometu. Na kraju svečanosti svi su učenici prvih razreda došli na pozornicu zajedno sa svojim učiteljicama te primili prigodne darove za početak školske godine.

Tekst: Matea Koren, 8. e
Fotografije: Zlatko Đuran

 

Povezani članci