REZULTATI NATJECANJA „HIPPO“
Osmero učenika među 10 posto najboljih

napisao Izvor Osmodec Urednik

Osmero učenika među 10 posto najboljih

Stigli su rezultati izlučnoga kruga međunarodnog natjecanja iz engleskog jezika „Hippo”. Pogledajte tko je među 10 posto najboljih natjecatelja!

Napokon su stigli rezultati prvoga kruga 6. međunarodnog natjecanja iz engleskog jezika „Hippo” koje smo očekivali proteklih tjedana. Podsjećamo da se natjecalo 53 učenika naše škole u tri kategorije određene uzrastom. Važno je istaknuti da su svi učenici ostvarili izvrsne rezultate te svakako zaslužuju pohvalu, a osmero se učenika plasiralo među najboljih 10 % natjecatelja u Hrvatskoj. U kategoriji HIPPO 1 to su Luka Vince (4. c), Domagoj Ščetar (5. b), Magdalena Picig (5. c) i Dado Škledar (5. d), u kategoriji HIPPO 2 Karmen Katolić (6. c) i Leon Pukec (6. d), a HIPPO 3 Matej Miklin (7. b) i Julija Nekić (8. d).

U subotu, 24. ožujka u SŠ „Ivan Seljanec” u Križevcima tih osmero učenika sudjelovat će u državnom polufinalu gdje će se s učenicima iz cijele Hrvatske boriti za odlazak u Italiju na veliko finale kamo stižu najbolji natjecatelji iz 22 zemlje svijeta.

 

Tekst: Irena Horvat, dipl. uč.

Povezani članci