Top
Bolji svijetŠkolska godina 2022./2023.

ZAJEDNO U IGRI I RADU
Valentinovsko druženje

Valentinovsko druženje

Učenici 3. b družili su se s učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci povodom Valentinova

Veseli učenici sa svojim radovima

Učenici naše škole pozvali su prijatelje 5. i 6. razreda Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci da sa svojom učiteljicom Anom Tomašić i knjižničarkom Tihanom Doskočil dođu na zajedničku radionicu i druženje u sklopu projekta „Zajedno u radu i igri”.

Učiteljica Suzana Balić i njezin 3. b razred pripremili su prigodnu radionicu na temu ljubavi. Svi su zajedno poslušali duhovitu ljubavnu priču Vuk koji je tražio ljubav autorice Orianne Lallemand, odigrali kviz i razgovarali o ljubavi. Zajedno su poslušali recitacije koje su trećaši pripremili, a u kreativnom dijelu druženja ukrašavali su srca od kartona šarenim salvetama.

− Uz neizostavne grickalice i sokove, u ležernoj atmosferi, dogovorili smo još jednu zajedničku kreativnu radionicu u proljeće kojoj se svi izrazito veselimo! − istaknula je učiteljica Suzana Balić.

Tekst: Magdalena Božić, 7. r.
Fotografija: Suzana Balić, uč. savj.

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.