ŽUPANIJSKA NATJECANJA
Što sve mogu i znaju modeci

napisao Izvor Osmodec Urednik

Što sve mogu i znaju modeci

Naši učenici tijekom cijele školske godine sudjeluju na županijskim natjecanjima kako bi omjerili svoje vještine i znanja s drugima, a često pri tome postižu i odlične rezultate

Šah

U utorak 7. studenog održana je županijsko natjecanje u šahu na kojem su naše učenice Jelena Kirin, 8. d, Nora Ljaljić, 2. c, Klara Mihalić, 7. c, Luna Sokač, 4. a i Tia Draksler, 2. c osvojile 1. mjesto s kojim su se plasirale na državnu završnicu koja će se održati od 20. do 22. studenog u Poreču. Na županijskoj razini natjecanja Modec se borio protiv Osnovne škole Molve i Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski” iz Koprivnice.

Ekipa dječaka na županijskoj razini osvojila je 3. mjesto, a kako se samo prvo mjesto šalje na državno prvenstvo, naši se dječaci nisu  plasirali na državnu završnicu. Ekipu dječaka činili su Kai Sokač, Leo Lovreković, 7. b, Luka Lovreković, 5. c i Toma Mihalić, 6. d.

Ekipu Školskog športskog društva „Izvor” vodi profesor Goran Ljaljić.

Ekipa Školskog športskog društva „Izvor”

Kros

Djevojčice naše škole Pia Sertić, 8. a, Magdalena Ištok, 8. a, Eva Majdak, 8. c i Lana Lovreković, 7. b sudjelovale su 27. listopada na županijskom natjecanju iz krosa pod vodstvom profesorice Marjane Fržović. Plasirale su se na državno prvenstvo koje će se održati u Poreču od 26. do 27. studenoga.
 

Pia Sertić, Magdalena Ištok, Eva Majdak i Lana Lovreković s profesoricom Marjanom Fržović

 

Tekst: Klara Mihalić, 7. r.
Fotografije: Goran Ljaljić, prof.; Marjana Fržović, prof.

Povezani članci