MEĐUŠKOLSKI KVIZ ZNANJA
Osam učenika okušalo se u kvizu iz opće kulture i informiranosti

napisao Izvor Osmodec Urednik

Osam učenika okušalo se u kvizu iz opće kulture i informiranosti

U koprivničkoj Osnovnoj školi „Đuro Ester” održan je Međuškolski kviz općeg znanja za učenike od petog do osmog razreda koji je okupio 26 četveročlanih ekipa

Ekipe naše škole s učiteljicama Anom Andrić, Gordanom Podravec i Vedranom Rađom

Dvije najbolje ekipe iz naše škole koje su pobijedile na školskoj razini sudjelovale su u Međuškolskom kvizu znanja  za učenike od petog do osmog razreda koji se 8. ožujka održao u OŠ „Đuro Ester” u Koprivnici.

Naša ekipa Pravac galaktičko, u sastavu Iva Koprić, Lovro Srbljinović, Sven Andrić i Jakov Sokolić, osvojila je 15. mjesto, dok su ekipu Atomska prava činile Magdalena Ištok, Magdalena Božić, Ema Doskočil i Pia Sertić koje su zauzele 10. mjesto. Pratile su ih učiteljice Vedrana Rađa, Gordana Podravec i Ana Andrić.

Na kvizu je sudjelovalo 26 ekipa iz13 osnovnih škola iz cijele naše županije.  Odgovarale su na 45 pitanja iz opće kulture i informiranosti. Pobijedila je ekipa Deoksiribonukleinski keksići iz Osnovne škole „Đuro Ester” s osvojenih 45,5 bodova, drugoplasirani su bili Sokoli iz Osnovne škole Sokolovac s 44,5 bodova, a trećeplasirani 7. a razred iz Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski” s 44 boda.

Tekst: Magdalena Božić, 8. a
Fotografije: Vedrana Rađa, prof.

Povezani članci