PRVI UČENIČKI PUB KVIZ U NAŠOJ ŠKOLI
Atomska prava i Pravac županijsko - pobjedničke ekipe

napisao Izvor Osmodec Urednik

Atomska prava i Pravac županijsko – pobjedničke ekipe

U organizaciji dviju koprivničkih škola naši su učenici sudjelovali u prvom školskom pub kvizu. Snage, tj. znanje odmjerili su učenici od 5. do 8. razreda, a dvije su ekipe podijelile prvo mjesto te će predstavljati našu školu na međuškolskom natjecanju

Ekipa Atomska prava koja je podijelila prvo mjesto  

Kviz općeg znanja okupio je velik broj učenika koji su poželjeli odmjeriti svoje snage, tj. znanje. Na kvizu se sastalo devet ekipa od kojih prve dvije idu na međuškolsko natjecanje u Koprivnicu u drugom mjesecu.  

Ekipe koje su dijelile prvo mjesto i koje idu na županijsko jesu Atomska prava koju su činile Magdalena Božić, Pia Sertić, Magdalena Ištok Ema Doskočil te ekipa Pravac županijsko u kojoj su se natjecali Iva Koprić, Sven Andrić, Jakov Sokolić i Lovro Srbljinović. Treće mjesto osvojila je ekipa Tuljani u sastavu Lovre i Martina Brkića, Lovre Ipše i Adriana Katanovića.

Ekipa koja je podijelila prvo mjesto – sa zgodnim imenom Pravac županijsko

U organizaciji i provedbi kviza sudjelovale su učiteljice Ana Andrić, Gordana Podravec, Vedrana Rađa i učitelj Goran Ljaljić dok su u ispravljanju testova pomogle učiteljica Irena Horvat i pedagoginja Branka Lazor. Kviz se održavao dva školska sata u dva kruga. Kviz se sastojao od 46 pitanja općeg znanja. Organizatori su kviza OŠ „Đuro Ester” i OŠ „Braća Radić” iz Koprivnice.

Trećeplasirana ekipa

– Osim čestitki pobjednicima, osobito želimo pohvaliti ekipe petih razreda (Smotanci, Mali genijalci te tri člana pobjedničke ekipe Pravac županijsko) koje su se hrabro borile s ekipama sastavljenim od osmaša. Također, pohvalu zaslužuje i ekipa Gumene patkice koja je zbog bolesti učenika prepolovljena, ali ipak nisu odustali! – rekla je jedna od koordinatora kviza, učiteljica Vedrana Rađa.

Tekst: Iva Koprić, 8. b
Fotografije: Elena Ćuruvija, 6. r.;
Vedrana Rađa, prof., MVR

Povezani članci