11. GRADSKE SPORTSKE IGRE
Peta uzastopna pobjeda

napisao Izvor Osmodec Urednik

Peta uzastopna pobjeda

U petak 21. studenog u sportskoj dvorani naše škole održane su 11. Gradske sportske igre na kojima su naši sportaši odnijeli uvjerljivu pobjedu protiv OŠ „Vladimir Nazor

gsi 1

Modeci pobijedili rezultatom 15:8

U organizaciji Grada Križevaca, Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca i učitelja tjelesne i zdravstvene kulture osnovnih škola održane su 11. Gradske sportske igre, na kojima se učenici OŠ Ljudevita Modeca i OŠ „Vladimir Nazor” natječu u rukometu, nogometu, košarci, odbojci, šahu, graničaru i štafeti.

gsi 2

Rukometašice 7. i 8. razreda slave pobjedu

Učenici naše škole, koje su vježbale učiteljice Darinka Šimunčić i Marjana Fržović, pobijedili su rezultatom 15:8. Bolji su od nazorovaca bili u štafetnim utrkama, odbojci, košarci za djevojke, u rukometu i u graničaru, a slabiji u nogometu, šahu i košarci za dječake.  Veliki prijelazni pehar našem ravnatelju Draženu Bokanu uručio je predsjednik Zajednice športskih udruga Josip Šikić.

gsi 4

Štafetne utrke “modecima” dobro idu

Naši su sportaši postigli izvrsne rezultate zahvaljujući, između ostaloga, i vjernim navijačima, koji su i ove godine izradili brojne transparente i osmislili slogane za bodrenje.

gsi 3

Vatreni navijači

 Tekst: Petra Haban, 6. a
Fotografije: Dora Rebić, 8. a

 

Više fotografija: facebook Zajednice sportskih udruga

Povezani članci