Top
MalciŠkolska godina 2014./2015.

SVETI NIKOLA
Darovi za dobru djecu

Darovi za dobru djecu

Već tradicionalno za blagdan svetog Nikole djeca od Grada Križevaca dobiju poklone

nikola 8

Grad Križevci svake godine pošalje djeci sv. Nikolu

Priredba je održana u sportskoj dvorani naše škole u petak 5. prosinca, a započela je pjesmom Izgubljena cipela koju je izveo mali zbor uz pratnju učiteljice Sandre Poštić. Nakon raperske točke Naša igra koju su izveli učenici prvog i četvrtog razreda PŠ Vojakovac pod vodstvom učiteljice Dragice Osman, predstavili su se učenici drugog razreda PŠ Križevačka Poljana učiteljice Snježane Butković s igrokazom Nikolinje.

Simpatični su bili prvaši učiteljice Anice Žulj koji su otpjevali i otplesali pjesmu Sveti Nikola, kao i učenici drugog razreda učiteljice Vanje Konfic s recitacijom Oglasi svetog Nikole. Nakon atraktivnog Popcorn plesa koji je s trećašima uvježbala asistentica Jelena Kuzijev pojavio se sveti Nikola.

nikola 6

“Popcorn ples” učenika trećeg razreda

Sv. Nikola je pohvalio djecu jer su bila dobra i podijelio darove, koje je i ove godine osigurao Grad Križevci. Program je završen zborskom pjesmom Sveti Niko i Krampus.

nikola 1

Nikoli je darove pomogao dijeliti dogradonačelnik Tomislav Katanović

Tekst: Dora Rebić, 8. a
Fotografije: Martina Valec-Rebić

Povezani članci
PREDSTAVLJANJE SLIKOVNICE
Marta objavila slikovnicu

U Gradskoj knjižnici „Franjo Marković” 26. lipnja predstavljena je slikovnica „Nebeska tvornica” mlade autorice Marte Katavić, kojoj je nakladnik OŠ Read more

GIMNAZIJALCI U NAŠOJ ŠKOLI
Sat kemije u 1. a

U sklopu projekta popularizacije znanosti kod učenika osnovne škole Kemijska grupa Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci posjetila je u ponedjeljak Read more