Top
MalciŠkolska godina 2014./2015.

ANKETA
Sviđa li se prvašima u školi 

Sviđa li se prvašima u školi 

Već su dva i pol mjeseca prošla otkad je u klupama nova generacija prvaša. Zanimalo nas je kako su se snašli, sviđa li im se u školi, je li gradivo teško…

1

Sara Androić, 1. c: Prva dva tjedna smo se mogli puno igrati. Najdraži predmet mi je tjelesni jer se dobro razgibamo, igramo graničar i trčimo, a ja volim trčati. Nemamo puno zadaće. Kad nešto ne razumijem, mama mi pomogne. Naša je učiteljica dobra i nije stroga.

2

Lana Crnčić, 1. c: Prvi dan u školi mi je bilo super, bila sam jako uzbuđena. Najdraži predmeti su mi engleski jezik i matematika. U školi mi nije teško. Ljepše mi je nego u vrtiću.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

Antonio Jakopović, 1. c: Prvi dan u školi sam bio jako uzbuđen. Najdraži predmet mi je tjelesni jer igramo graničara. Idem i u plesnu skupinu i među najboljim sam plesačima, a to mi se jako sviđa. Učiteljica nam je dobra. Imam puno prijateljica i prijatelja.

6

Mihael Rožić, 1. d: Prvi dan sam bio nervozan i uzbuđen. Sad imam puno prijatelja u razredu. Najdraži predmet mi je likovni jer volim crtati. Dobivam puno smješkića i kvačica. Učiteljica nas dobro uči.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

Rea Galaš, 1. d: Prvi dan u školi mi je bilo lijepo, bila sam uzbuđena. Najdraži predmeti su mi hrvatski i engleski jezik. Još ne dobivamo ocjene, nego kvačice. Imam puno prijatelja i lijepo se igramo. Učiteljica je dobra i nemamo puno zadaće. U školi je ljepše nego u vrtiću.

4

Dora Marin, 1. d: Prvi dan me nije bilo strah, samo sam bila malo uzbuđena. Najdraži predmeti su mi likovni, hrvatski i engleski jezik. Učiteljica nije stroga i nemamo previše zadaće. Imam puno prijatelja, u školi je super, bolje nego u vrtiću. Jučer smo bili na predstavi u Zagrebu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Elena Miklečić, 6. b
Fotografije: Dora Rebić, 8. a

Povezani članci
PREDSTAVLJANJE SLIKOVNICE
Marta objavila slikovnicu

U Gradskoj knjižnici „Franjo Marković” 26. lipnja predstavljena je slikovnica „Nebeska tvornica” mlade autorice Marte Katavić, kojoj je nakladnik OŠ Read more

GIMNAZIJALCI U NAŠOJ ŠKOLI
Sat kemije u 1. a

U sklopu projekta popularizacije znanosti kod učenika osnovne škole Kemijska grupa Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci posjetila je u ponedjeljak Read more