Top

Kamo nakon osnovne škole?

Raspitali smo se među osmašima koju će školu upisati nakon osnove. Lijepo je znati da puno mladih želi pomagati drugima

Matija Kuric, 8. d

Volio bih se upisati u kuharsku školu. Mislim da bih se tu dobro snašao i kasnije lako našao posao. Znam peći kolače i volim pomagati u kuhinji.
Osnovnu ću školu pamtiti po izvrsnim učiteljima, rado ću se sjećati učiteljica iz povijesti, kemije, likovnog, glazbenog, učitelja iz tehničkog i razrednice.

Mateja Posavec, 8. d

Htjela bih upisati medicinsku školu u Bjelovaru, mislim da je to plemenito zanimanje u kojem se pomaže ljudima.
Najviše ću iz osnovne pamtiti druženje s prijateljima i učitelje, osobito razrednicu i učiteljice iz povijesti, likovnog i glazbenog.

 

Antonio Šipušić, 8. c

Upisat ću medicinsku školu u Zagrebu, volim pomagati ljudima i oduvijek me ta struka privlačila.
Ovu ću školu pamtiti po dobrim prijateljima i učiteljima, osobito bih tu istaknuo razrednicu i učiteljice iz matematike i geografije.

 

Denis Hasan, 8. b

Osnovnu školu ću pamtiti po dobrim učiteljima, po svom najdražem predmetu, likovnom.
Ne znam još točno koju ću školu upisati, vjerojatno će to biti ekonomska u Zagrebu. Voljela bih jednog dana studirati i postati  pravnica, učiteljica ili odgojiteljica.

 

Bernardo Višak, 8. a

Dalje ću ići u medicinsku školu jer volim pomagati ljudima, takav sam po prirodi. I braća su dosta utjecala na mene jer su i oni u medicinskoj. Nadam se da ću se upisati u istu školu i koju idu i oni. Želja mi je upišem i fakultet i postanem liječnik.
Ovu ću školu pamtiti prvenstveno po učiteljima jer su nam dali puno znanja. Pamtit ću i izlete, na primjer onaj na Brijune u 5. razredu.

Adela Balić, 8. e

Htjela bih dalje u srednju glazbenu u Križevcima i zatim na muzičku akademiju. Sviram brač i glazba me zaista zanima. Nadam se da ću u novoj školi imati dobro društvo.
Osnovnu ću školu pamtiti po druženju, izletima, osobito maturalac, i po dobrim učiteljima.

 

Petra Tomac, 8. b.

Voljela bih upisati medicinsku školu u Bjelovaru, ali i druge su mogućnosti još otvorene. Jako sam u osnovnoj školi voljela i tjelesni, moram dobro razmisliti što dalje.
Osnovnu školu ću pamtiti po dobrim učiteljima i po prijateljima.

 

Elena Nemčić, 8. c

Dalje bih htjela ići u srednju komercijalnu i kasnije na ekonomski fakultet.
Školu ću pamtiti po druženju s prijateljima i po dobrim učiteljima, i nadam se da će i u srednjoj biti tako lijepo kao u osnovnoj, da ću pronaći nove prijatelje i imati dobre ocjene.

 

Anketirala: Emina Mikulec, 7. r.
Fotografije: Emina Mikulec, 7. r.

 

Povezani članci
RECENZIJE KNJIGA
Čitajte Josipove recenzije na krizevci.info

Josip Martinčić, bivši učenik naše škole, danas student književnosti u Londonu, od rujna će pisati recenzije knjiga za portal krizevci.info. Read more

DESET GODINA KRIŽEVAČKIH GLAGOLJAŠA
Glagoljamo, dakle jesmo

Ove godine slavimo desetu godišnjicu postojanja glagoljaša u našoj školi zbog čega smo odlučili glagoljicu staviti kao glavnu temu