ANKETA
Kamo nakon osnovne škole?

napisao Izvor Osmodec Urednik

Kamo nakon osnovne škole?

Raspitali smo se među osmašima koju će školu upisati nakon osnove. Lijepo je znati da puno mladih želi pomagati drugima

Matija Kuric, 8. d

Volio bih se upisati u kuharsku školu. Mislim da bih se tu dobro snašao i kasnije lako našao posao. Znam peći kolače i volim pomagati u kuhinji.
Osnovnu ću školu pamtiti po izvrsnim učiteljima, rado ću se sjećati učiteljica iz povijesti, kemije, likovnog, glazbenog, učitelja iz tehničkog i razrednice.

Mateja Posavec, 8. d

Htjela bih upisati medicinsku školu u Bjelovaru, mislim da je to plemenito zanimanje u kojem se pomaže ljudima.
Najviše ću iz osnovne pamtiti druženje s prijateljima i učitelje, osobito razrednicu i učiteljice iz povijesti, likovnog i glazbenog.

 

Antonio Šipušić, 8. c

Upisat ću medicinsku školu u Zagrebu, volim pomagati ljudima i oduvijek me ta struka privlačila.
Ovu ću školu pamtiti po dobrim prijateljima i učiteljima, osobito bih tu istaknuo razrednicu i učiteljice iz matematike i geografije.

 

Denis Hasan, 8. b

Osnovnu školu ću pamtiti po dobrim učiteljima, po svom najdražem predmetu, likovnom.
Ne znam još točno koju ću školu upisati, vjerojatno će to biti ekonomska u Zagrebu. Voljela bih jednog dana studirati i postati  pravnica, učiteljica ili odgojiteljica.

 

Bernardo Višak, 8. a

Dalje ću ići u medicinsku školu jer volim pomagati ljudima, takav sam po prirodi. I braća su dosta utjecala na mene jer su i oni u medicinskoj. Nadam se da ću se upisati u istu školu i koju idu i oni. Želja mi je upišem i fakultet i postanem liječnik.
Ovu ću školu pamtiti prvenstveno po učiteljima jer su nam dali puno znanja. Pamtit ću i izlete, na primjer onaj na Brijune u 5. razredu.

Adela Balić, 8. e

Htjela bih dalje u srednju glazbenu u Križevcima i zatim na muzičku akademiju. Sviram brač i glazba me zaista zanima. Nadam se da ću u novoj školi imati dobro društvo.
Osnovnu ću školu pamtiti po druženju, izletima, osobito maturalac, i po dobrim učiteljima.

 

Petra Tomac, 8. b.

Voljela bih upisati medicinsku školu u Bjelovaru, ali i druge su mogućnosti još otvorene. Jako sam u osnovnoj školi voljela i tjelesni, moram dobro razmisliti što dalje.
Osnovnu školu ću pamtiti po dobrim učiteljima i po prijateljima.

 

Elena Nemčić, 8. c

Dalje bih htjela ići u srednju komercijalnu i kasnije na ekonomski fakultet.
Školu ću pamtiti po druženju s prijateljima i po dobrim učiteljima, i nadam se da će i u srednjoj biti tako lijepo kao u osnovnoj, da ću pronaći nove prijatelje i imati dobre ocjene.

 

Anketirala: Emina Mikulec, 7. r.
Fotografije: Emina Mikulec, 7. r.

 

Povezani članci