BOŽIĆNE PRIREDBE
Krasan uvod u božićno vrijeme

napisao Izvor Osmodec Urednik

Krasan uvod u božićno vrijeme

Ovogodišnja božićna priredba svojim je tekstovima i glazbom slala poruku mira, praštanja, pomaganja, topline, ljudskosti, skromnosti i ljubavi 

IMG_0804

Lucija i Andreja kao zvjezdice

U velikoj dvorani Hrvatskoga doma 17. prosinca održana je tradicionalna božićna priredba učenika i učitelja naše škole. I ove je godine dvorana bila ispunjena do posljednjega mjesta, a gledatelji su osim u recitacijama, glazbi i plesu uživali i u multimedijalnom oblikovanju pozornice. Za koordinaciju priredbe zaduženi su bili Danijela Zagorec, Senka Ratković, Sandra Poštić, Suzana Balić, Jasmina Borošak i Tihomir Pleša.

IMG_0822

Plesna točka učenica 3. razreda

Recitacije i monologe su izvele Anamarija Jakopović, Marija Selak, Andreja Bratić, Lucija Picig, Dorian Dubravec, Lovro Beljak, Marija Kuric, Ana Kopilović, Angelina Novaković, Borna Bojkić, Hrvoje Jembrek, Marta Katavić, Magdalena Lauš, Laura Vrabec, Marta Majhen i Toni Tunjić, pjevačke točke Lucija Kovačić, Luka Dominik Pisačić, Marta Knežević, Adela Balić, Daria Česi, Nikolina Feltrin i Marijeta Gnječ, sviračke točke Helena Šogorić na bisernici, Agneta Simunović na flauti i Ana Hrebak na violini. Predstavile su se i dvije plesne skupine: zvjezdice iz 3. b i anđeli iz 4. r. PŠ Veliki Raven, dok su kroz program vodile Dora Rebić i Monika Valec.

Više fotografija pogledajte u galeriji na dnu.

Područne škole

I područne škole održale su svoje male priredbe. Nadamo se da će fotografije koje smo uspjeli dobiti prenijeti dio ugođaja s tih svečanosti.

PŠ Apatovac

apatovac

PŠ Dubovec

dubovec

PŠ Veliki Raven

raven

raven 2

raven 3

PŠ Vojakovački Osijek

osijek 1

osijek 2

osijek 3

PŠ Sveta Helena

helena 1

PŠ Poljana

poljana 1

poljana 2

PŠ Vojakovac

vojakovac 1

vojakovac 2

Tekst: Dora Rebić, 8. a
Fotografije: Anđelka Balić, Ivanka Strmečki Baričević,
Katarina Harča Sinković, Martina Valec-Rebić, Marija Kučina,
Sanja Vujić, Draženka Pušić

Povezani članci