DANI HRVATSKIH SVETACA I BLAŽENIKA
Zrinka, Gabriel i Matej debatirali o svetosti u školi

napisao Izvor Osmodec Urednik

Zrinka, Gabriel i Matej debatirali o svetosti u školi

Zrinka Đuranec, Matej Miklin i Gabriel Platušić sudjelovali su u debati protiv učenica Prve katoličke osnovne škole u gradu Zagrebu. Tema debate bila je „Svetost u školi i škola svetosti”

Zrinka, Gabriel i Matej u pratnji učiteljice Lucije Martinčić

Učenici naše škole Zrinka Đuranec (5. b), Matej Miklin (7. b) i Gabriel Platušić (5. a) pod vodstvom učiteljica Danijele Zagorec i Lucije Martinčić sudjelovali su 25. svibnja u debati u sklopu Dana hrvatskih svetaca i blaženika, manifestacije koju već deset godina organizira Udruga za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić“. Naši su učenici raspravljali s učenicama Prve katoličke osnovne škole u gradu Zagrebu. Tema debate bila je „Svetost u školi i škola svetosti”, a Zrinka, Gabriel i Matej imali su težak zadatak jer su bili negacijska skupina.

Uz učenike sudjelovali su i biskup Josip Mrzljak, glavna urednica portala direktno.hr  Marja Čolak i glumac Tomislav Martić. U glazbenom dijelu programa nastupio je pjevač Dragutin Hrastović, a moderatorica je bila televizijska urednica i voditeljica Lejdi Oreb.

Tekst: Dunja Rebić, 4. r.
Fotografije: Željko Štubelj, MVR

Povezani članci