DOČEK ZA PRVAŠIĆE
Dobro došli, prvaši!

napisao Izvor Osmodec Urednik

Dobro došli, prvaši!

U novoj sportskoj dvorani održana je 5. rujna vesela priredba za novu generaciju prvašića

Veći su učenici mališanima poželjeli sreću

Kako bi se prvašići osjećali dobrodošli, i ove je godine organizirana priredba u njihovu čast. U priredbi, koja je održana u sportskoj dvorani 5. rujna, sudjelovali su učenici područnih škola i učenici matične škole. Na početku se učenicima i njihovim roditeljima obratio ravnatelj škole Tomislav Bogdanović zaželjevši prvašima sretan početak i cijelo školovanje. Nakon recitatorskih, pjevanih i plesnih točaka učiteljice su pozvale svoje učenike i upoznale se s njima.

Ravnatelj Tomislav Bogdanović

Iako škola još nije bila započela, učenici su marljivo vježbali svoje točke za priredbu. Mali je zbor otpjevao Himnu škole, a zatim mališanima dobro poznate pjesme Dva i dva su četiri, Ha-ha-ha, ho-ho-ho. Na kraju su ih i rasplesali zadnjom pjesmom Kad si sretan. Zbor je vodila učiteljica glazbene kulture Ivona Božić.

Mali školski zbor

Pjesmu Prvi dan škole izrecitirao je učenik 4. d razreda Roko Jagoić (voditeljica Tanja Kulović Balić). Učenice 1. c razreda plesale su na pjesmu Škola (voditeljica Vanja Konfic). Učenica 3. a razreda Hana Androić recitirala je pjesmu Kapa dolje (voditeljica Katarina Harča Sinković). Na pjesmu ABC plesale su učenice 4. c razreda, a voditeljica im je Sanja Vujić.

Roko Jagoić
učenice 1. c razreda
Hana Androić
učenice 4. c razreda

Pjesmu Puž na ljetovanju recitirala je Katarina Stručić, a Kad skakavac ide na spavanje recitirala je učenica Nikol Švagelj. Učenice su iz 1. r. PŠ Sveta Helena, a uvježbala ih je Renata Krulić. Učenici 4. c razreda Ivan Pavao Mesaroš, Mateo Šeliga, Lucija Zagorščak, Nikolina Konfic i Josipa Konfic recitirali su pjesmu Kako živi Antuntun  (voditeljica Tanja Majnarić).

Katarina Stručić
Nikol Švagelj
Ivan Pavao Mesaroš, Mateo Šeliga, Lucija Zagorščak, Nikolina Konfic i Josipa Konfic

Plesačice iz 1. a plesale su na pjesmu Abeceda (voditeljica Nataša Marković). Učenici PŠ Vojakovac recitirali su pjesmu Sretno prvašići koju je napisala njihova učiteljica Draženka Pušić. Uz učiteljicu Pušić, uvježbavala ih je i učiteljica Ivana Frečec. Najave je čitao Jakov Svetić, također učenik PŠ Vojakovac, pod mentorstvom učiteljice Pušić.

učenice 1. a
učenici PŠ Vojakovac
voditelj Jakov Svetić

Koordinatorice priredbe bile su učiteljice Draženka Pušić, Vanja Konfic i Tanja Majnarić. Scenu su izradile učiteljice Sanja Vujić, Jelena Kuzijev i učitelj Jasmin Ibrahimgaić. Tehničku podršku osigurao je učitelj Zvonimir Marković.

Tekst: Magdalena Božić, 7. r.
Fotografije: MVR

Povezani članci