Top
Bolji svijetŠkolska godina 2017./2018.

DRUGAČIJI, A ISTI
Zajedno radili i igrali se

Zajedno radili i igrali se

U sklopu projekta „Zajedno u radu i igri” učenike 2. b razreda posjetili su prijatelji iz  Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci 

 

U utorak, 13. 3. 2018. u sklopu projekta „Zajedno u radu i igri” učenike 2. b razreda učiteljice Suzane Balić i pripravnice Andree Šturbek posjetili su prijatelji iz  Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci s učiteljicom Snežanom Premužić i knjižničarkom Tihanom Doskočil.

Drugašići su ih kao dobri domaćini veselo dočekali, a gosti su im poklonili slikovnicu koju su sami izradili te izvezena srca na papirnatom tanjuru. Odmah  po dolasku uzbuđeno su prionuli na posao. Knjižničarka Romana Erhatić pročitala je priču Ljubavna priča jednog žapca koja je bila inspiracija učenicima za prvi zadatak, a to je pisanje priče ili pjesme Zaljubljeni žabac. Uz pomoć ponuđenih riječi, učenici su napisali originalne stihove koje su ponosno pročitali ostalima.

Nakon kraćeg odmora, nastavili su s kreativnim radom i to s izradom žabica, bubamara, pčelica i zečića od kolaž papira. Na kraju druženja goste su počastili grickalicama i sokom te pozdravili do skorog susreta u njihovom Centru.

Tekst i fotografije: Suzana Balić, učitelj savjetnik
Povezani članci
„LJEPOTA KRISTALNIH PLOHA”
Kristal naših osmaša osvojio 4. mjesto

Učenici Luka Dominik Pisačić, Karlo Ivančić (8. b) i Leona Ostojić (8. e) pod vodstvom učiteljice Marije Biljan sudjelovali su Read more

PRIREDBA ZA DOBRODOŠLICU PRVAŠIMA
101 novi đak

Priredbom u sportskoj dvorani dočekana je nova generacija prvaša, njih točno 101