Top
Školska godina 2021./2022.Uspjesi

DRŽAVNO NATJECANJE U KROSU
Mlađe djevojčice 10., starije 13.

Mlađe djevojčice 10., starije 13.

U Poreču je 25. i 26. studenoga održano državno prvenstvo u krosu na kojemu su sudjelovale dvije ekipe naše škole pod vodstvom učiteljice Marjane Fržović

Djevojčice 5. i 6. razreda s voditeljicom Marjanom Fržović

Djevojčice naše škole plasirale su se na završnicu državnog prvenstva u krosu koja se održavala u Poreču 25. i 26. studenoga 2021. Plasirale su se djevojčice 5. i 6. razreda te djevojčice 7. i 8. razreda. U mlađoj kategoriji sudjelovalo je 20 ekipa iz cijele Hrvatske, a u starijoj kategoriji 23 ekipe.

Djevojčice 5. i 6. razreda zauzele su 10. mjesto, a najbolje plasirana bila je Pia Sertić koja je dotrčala četvrta u cilj iako je bilo dosta hladno i padala je kiša. Sastav ekipe: Pia Sertić, 6. a, Iva Koprić, 6. b, Lucija Lacković, 5. b, Eva Majdak, 6. c.

Djevojke 7. i 8. razreda zauzele su 13. mjesto, a najbolje plasirana bila je Magdalena Jurić, 35. Sastav ekipe: Zara Kirin, 8. c, Magdalena Jurić, 7. a, Lena Ivanček, 8. b, Morana Košutar, 7. c.

Djevojčice 7. i 8. razreda s voditeljicom

Tekst i fotografija: Marjana Fržović, prof.

Povezani članci
FESTIVAL DJEČJEG GLAZBENOG STVARALAŠTVA
Naši pirati osvojili prvu nagradu

Na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu naši su glazbenici zablistali

PONOS NAŠE ŠKOLE
Ivan i Paulina među najuspješnijim učenicima

Ivan Vujčetić i Paulina Aleksa primili su Nagradu Oskar znanja, a Ivan je usto pozvan i na testiranje za Međunarodnu Read more