Top
DogađanjaŠkolska godina 2021./2022.

NAGRADE ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Lokalna zajednica potiče izvrsnost

Lokalna zajednica potiče izvrsnost

Učenici naše škole i ove su godine bili iznimno vrijedni te su zahvaljujući svojim uspjesima pozvani na svečani prijem kod župana i gradonačelnika gdje su nagrađeni i novčanim nagradama

Prijem u Hrvatskome domu

Prijem kod župana

Učenici naše škole sudjelovali su 6. lipnja u gimnaziji „Fran Galović” u Koprivnici na prijemu župana Darka Korena za najuspješnije učenike i mentore koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u školskoj godini 2021./2022. Ukupno u našoj je županiji provedeno 25 županijskih natjecanja u znanju i 11 sportskih natjecanja, na kojima je sudjelovao 1721 učenik i 407 mentora.

Iz naše škole nagrađeni su Ivan Vujčetić s mentoricom Anicom Hrlec za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju iz fizike te Melani Brežac s mentoricom Martinom Valec-Rebić za 2. mjesto na literarnom natječaju „Europa u školi”.

Uz župana prijemu su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnice Melita Ivančić i Ana Mušlek, ravnateljice i ravnatelji škola te brojni učenici i mentori.

 

Prijem kod gradonačelnika

U dvorani Hrvatskoga doma 6. srpnja održan je svečani prijem kod gradonačelnika Marija Rajna na kojem su nagrađeni najuspješniji križevački učenici i njihovi mentori.

Za odličan uspjeh svih osam godina školovanja nagrađeni su Tonka Iljkić, Tin Jembrek i Ivan Vujčetić iz 8. a, Lara Zidarić, Lena Ivanček i Dunja Rebić iz 8. b, Dora Marin, Tena Vince i Nika Antolić iz 8. d te Iva Novosel iz 8. e.

Ivan Vujčetić, Melani BrežacLeon Cerovec nagrađeni su za velike uspjehe na državnim natjecanjima. Ivan Vujčetić osvojio je 1. mjesto na državnom natjecanju iz fizike (mentorica Anica Hrlec), Melani Brežac ostvarila je 2. mjesto na literarnom natječaju „Europa u školi” (mentorica Martina Valec-Rebić), a Leon Cerovec sudjelovao je na državnom LiDraNu kao glavni urednik školskoga lista „Izvor” (mentorica Martina Valec-Rebić).

Sveukupno 22 učenika nagrađeno je za odličan uspjeh u osnovnoj školi te 13 učenika u srednjoj školi, kao i 11 učenika za osvojeno jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima.

Tekst: Dunja Rebić, 8. r.
Fotografije: MVR; Dunja Rebić, 8. r.; Z. B.; www.kckzz.hr

Povezani članci
IZLOŽBA STRIPOVA
Ocu „Maloga princa” za rođendan

Osmaši su u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković” izložili svoje stripove nastale prema djelu „Mali princ” Antoinea de Saint-Exuperyja. Ne propustite izložbu Read more

NASTAVAK ŠKOLOVANJA
Trećina u gimnaziju, trećina u obrtničku, a trećina izvan Križevaca

Učenici su odahnuli od školskih obveza, među njima i osmaši koji sljedeće godine kreću u nove izazove, srednju školu. Pogledajte Read more