14. GRADSKE SPORTSKE IGRE
Opet nam je pobjeda izmakla za jedan bod

napisao Izvor Osmodec Urednik

Opet nam je pobjeda izmakla za jedan bod

U našoj sportskoj dvorani odigrane su 16. i 17. studenog 14. Gradske sportske igre osnovnih škola, na kojima je pobijedila OŠ „Vladimir Nazor” sa samo jednim bodom prednosti

U četvrtak i petak, 16. i 17. studenog odigrane su u našoj sportskoj dvorani 14. Gradske sportske igre između OŠ Ljudevita Modeca i OŠ „Vladimir Nazor”, koje organizira Zajednica športskih udruga Križevci. Učenici su se natjecali u rukometu, nogometu, košarci, odbojci, šahu, graničaru, potezanju užeta i štefeti.

Modeci su pobijedili u rukometu (i djevojčice i dječaci viših razreda), u košarci dječaci viših razreda, u graničaru učenice 5. – 6. razreda i 3. razred mješovito, u potezanju užeta (svi razredi mješovito), u štafeti 3. i 6. razredi mješovito. Time su osvojili ukupno 12 bodova, čime su za jedan bod izgubili od učenika OŠ „Vladimir Nazor”.

Učenicima su medalje i pehare svečano uručili Josip Šikić, predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci, Branko Zorko, proslavljeni hrvatski olimpijac i tajnik Županijske Zajednice sportova te Marko Katanović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca.

 

 

 

Tekst: Dunja Rebić, 4. r.
Fotografije: Elija Galaš; prigorski.hr

Povezani članci