Top
Bolji svijetŠkolska godina 2017./2018.

RUKOTVORINE
Jeste li kupili radove naših vrijednih učenika?

Jeste li kupili radove naših vrijednih učenika?

Tijekom prosinca učenici koji pohađaju izvannastavnu aktivnost Rukotvorine prodaju ukrase i druge kreativne radove. I učenici 4. d razreda organizirali su prodaju božićnih čestitaka. Podržite njihov marljiv rad i kupite poklone za svoje najdraže!

Učenici 6. d, 8. d i 8. e koji pohađaju izvannastavnu aktivnost Rukotvorine 7. prosinca su na maloj školskoj prodaji pokazali čime su se bavili protekla tri mjeseca.

Uz usmjeravanje učiteljice Vedrane Rađa i svesrdnu pomoć  socijalne radnice Elvire Kiš Miklečić mali su kreativci izradili različite uporabne i ukrasne predmete. Svašta se moglo vidjeti i kupiti, od ogrlica, naušnica, magneta i ukosnica napravljenih od perlica koje se peglaju preko ukrasa za bor izrađenih od drvenih špatula, školjaka i glinamola do čestitki od prirodnih materijala.

Ne brinite, nije sve prodano! Ohrabreni današnjim interesom, učenici  jedva čekaju izraditi nove predmete pa ćete poklone za svoje najdraže moći kupiti tijekom ovog i idućeg tjedna u hodniku škole.

 

I učenici 4. d razreda izložili su svoje božićne čestitke.

Tekst: Vedrana Rađa, prof.
Fotografije: Vedrana Rađa, prof.;
Martina Valec-Rebić, prof.
Povezani članci
3. FESTIVAL MATEMATIKE
Naši matematičari odlični u svim kategorijama

Na 3. križevačkom Festivalu matematike naši su učenici osvojili tri prva mjesta, dva druga i tri treća mjesta. Bravo za Read more

NAGRADE ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Nagrađeni najuspješniji učenici

Župan Darko Koren i gradonačelnik Mario Rajn nagradili su najuspješnije učenike. Na županijsku dodjelu pozvana je Marta Knežević i mali Read more