Top
MalciŠkolska godina 2014./2015.

KREATIVNE RADIONICE
Veseli zimski dani

Veseli zimski dani

Krajem siječnja učenici 2. c imali su zanimljiv sat likovne kulture na kojemu su izrađivali snjegoviće od čarapa

snjegovici 1

Rezultati rada malih kreativaca

Učenici 2. c razreda sa svojom su učiteljicom Vanjom Konfic na satu likovne kulture izrađivali su snjegoviće. Svaki je učenik donio jednu bijelu i jednu šarenu čarapu, rižu, konac, gumbe, pribadače i čačkalicu. Bijelu su čarapu napunili rižom i oblikovali tijelo snjegovića, šarena je poslužila za odjeću, a gumbi, pribadače i čačkalice za ostale detalje.

Mali umjetnici bili su jako znatiželjni kako će na kraju njihovi snjegovići izgledati. Radili su s veseljem, a riže je bilo po cijelom razredu. Na kraju su bili  oduševljeni svojim radom i modnim kreacijama.

Učiteljica je radove slikala i stavila na Facebook. Svima su se jako svidjeli. Učenici su dobili mnoge pohvale na svoj rad pa su bili sretni i ponosni na sebe.

snjegovici 2

Za svoje su snjegoviće učenici dobili brojne pohvale

 Tekst: Dora Rebić, 8. a
Fotografije: Vanja Konfic

Povezani članci
PREDSTAVLJANJE SLIKOVNICE
Marta objavila slikovnicu

U Gradskoj knjižnici „Franjo Marković” 26. lipnja predstavljena je slikovnica „Nebeska tvornica” mlade autorice Marte Katavić, kojoj je nakladnik OŠ Read more

GIMNAZIJALCI U NAŠOJ ŠKOLI
Sat kemije u 1. a

U sklopu projekta popularizacije znanosti kod učenika osnovne škole Kemijska grupa Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci posjetila je u ponedjeljak Read more