Top
Školska godina 2021./2022.Uspjesi

NATJECANJE „KLOKAN BEZ GRANICA”
Sedam matematičara među najboljima u Hrvatskoj

Sedam matematičara među najboljima u Hrvatskoj

Stigli su rezultati međunarodnog matematičkog natjecanja „Klokan bez granica” koje je nakon više odgađanja održano početkom lipnja. Pogledajte tko je među najboljima!

Luka Novosel Glavočević i Vedrana Podravec

Najveće međunarodno školsko natjecanja na svijetu „Klokan bez granica” nakon stalnih odgađanja ipak se održalo prošle pandemijske školske godine godine, i to 10. lipnja 2021. Sudjelovalo je 73 naših učenika od 2. do 8. razreda, iz matične i područnih škola.

Ove godine među 10 % najuspješnijih plasiralo se sedam učenika. U kategoriji Pčelice (2. razred) to su Jakov Sokolić i Igor Tačković (mentorica Sandra Maurović), u kategoriji Leptirići (3. razred) Ivan Pavao Mesaroš (mentorica Tanja Majnarić), Toma Mihalić i Antonio Hrg (mentorica Tanja Kulović Balić), u kategoriji Ecolier (4. i 5. razred) Luka Novosel Glavočević (mentorica Nataša Marković) te u kategoriji Benjamin (6. i 7. razred) Vedrana Podravec (mentorica Gordana Podravec).

Igor Tačković i Jakov Sokolić

Ivan Pavao Mesaroš, Antonio Hrg i Toma Mihalić

Natjecanje se ne bi moglo provesti bez pomoći svih učiteljica razredne nastave te učitelja i učiteljica matematike koji su rješavanje zadataka provodili s učenicima u njihovim odjeljenjima jer se učenici tada nisu smjeli miješati.

Tekst: Gordana Podravec, prof.
Fotografije: učiteljice mentorice

Povezani članci
FESTIVAL DJEČJEG GLAZBENOG STVARALAŠTVA
Naši pirati osvojili prvu nagradu

Na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu naši su glazbenici zablistali

PONOS NAŠE ŠKOLE
Ivan i Paulina među najuspješnijim učenicima

Ivan Vujčetić i Paulina Aleksa primili su Nagradu Oskar znanja, a Ivan je usto pozvan i na testiranje za Međunarodnu Read more