Top
Bolji svijet

PASTIRSKI POHOD
Biskup Huzjak posjetio našu školu

Biskup Huzjak posjetio našu školu

Bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak susreo se s našim učiteljicama i vjeroučenicima

Bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak posjetio je 17. prosinca s pomoćnikom vlč. Deanom Tothom, župnikom Stjepanom Sovičekom i kapelanom Dominikom Jajićem 17. prosinca našu školu. Biskup je u pastirskom pohodu po svojoj biskupiji u kojem utvrđuje kakvo je stanje u župama na njegovu području. Osim župa, posjetio je i druge brojne institucije.

Biskupa i njegove suradnike dočekao je ravnatelj Dražen Bokan s učiteljicama. Najprije su vjeroučiteljice Valentina Jurišić, Mihaela Ljutić i sestra Pia Herman te profesorice hrvatskog jezika Martina Valec-Rebić i Danijela Zagorec razgovarale s biskupom o nastavi vjeronauka i Susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčić” koji provodimo već devet godina u našoj školi.

Nakon razgovora biskupu se predstavila vjeronaučna skupina Isusovi učenici.

Biskup Huzjak pohodio je također i PŠ Apatovec gdje su ga 19. prosinca dočekali učenici sa svojom učiteljicom Ivankom Strmečki-Baričević i župnikom Ivanom Črnekom.

                                                                               Tekst: Mirjam Balen, 6. b
Fotografije: vlč. Dean Toth; Valentina Jurišić, vjerouč.

Povezani članci
NASTAVAK AKCIJE „ŠAPICI NA DAR”
Donesite ambalažu ili kupite ukrasnu tikvicu!

Nastavlja se akcija pomaganja udruzi Šinterice dobra srca koja se brine o napuštenim psima i mačkama. Ove se godine skuplja Read more

AKCIJA „ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ“
U našoj školi od sutra sadimo stabla

Učenici i učitelji naše škole sudjeluju u akciji „Zasadi drvo, ne budi panj”. Koordinatorica je akcije učiteljica Sandra Maurović, a pripreme Read more