PODJELA SVJEDODŽABA
Opraštanje od osnovne škole

napisao Izvor Osmodec Urednik

Opraštanje od osnovne škole

Učenici osmih razreda krajem lipnja primili su svjedodžbe te se tako oprostili od osnovne škole. Tom prigodom ravnatelj je nagradio učenike koji su postigli dobre rezultate na natjecanjima

Osmaši pjevaju svoju himnu "Za dobra stara vremena"

Osmaši pjevaju svoju himnu “Za dobra stara vremena”

U velikoj dvorani Hrvatskog doma 26. lipnja učenici osmih razreda primili su svjedodžbe od svojih razrednica Ruže Zlatar, Valentine Jurišić, Jadranke Crnić, Sandre Poštić te Martine Valec-Rebić. Svečanost je započela prigodnim programom, u kojemu su izvedene recitatorske i pjevačke točke. Program su vodili Ana Peremin i Dominik Hunjak.

Nagrađeni odlikaši

Ravnatelj Dražen Bokan podijelio je nagrade učenicima koji su cjelokupno osnovnoškolsko obrazovanje završili s općim uspjehom 5,0, a to su Tin Jagoić, 8. a, Mihaela Stručić, 8. a, Zrinka Zagorec, 8. b, Ana Peremin, 8. b,  Matea Koren, 8. e i Dorotea Vrbančić, 8. e. Nagrađeni su i učenici koji su tijekom cjelokupnog osnovnoškolskog školovanja imali samo dvije četvorke: Claudia Pittner, 8. a, Hrvoje Pleše, 8. b, Marijeta Habun, 8. c, Juraj Nekić, 8. d i Karla Švec, 8. d.

Učenici koji su svih osam razreda prošli s 5,0

Učenici koji su svih osam razreda prošli s 5,0

Učenici koji su tijekom školovanja imali samo dvije četvorke

Učenici koji su tijekom školovanja imali samo dvije četvorke

Nagrađeni sudionici županijskih i državnih natjecanja

Nagrađeni su i učenici koji su postigli rezultate na natjecanjima i smotrama. Za sudjelovanje na županijskoj smotri LiDraNo nagrađena je Elena Sovar, 8. d (voditeljica Martina Tumpa). Za sudjelovanje na državnoj smotri LiDraNo nagrađene su učenice Zrinka Zagorec, 8. b (voditeljica Danijela Zagorec), Matea Koren, 8. e (voditeljica Martina Valec-Rebić) i Dorotea Vrbančić, 8. e (voditeljica Martina Valec-Rebić).
Za 2. mjesto na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika nagrađena je Zrinka Zagorec, 8. b (voditeljica Danijela Zagorec), a za 3. mjesto na istom natjecanju nagrađeni su Hrvoje Pleše, 8. b (voditeljica Danijela Zagorec) i Juraj Nekić, 8. d (voditeljica Martina Tumpa).
Za 3. mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti nagrađen je Juraj Nekić, 8. d (voditeljica Vedrana Rađa) te za 3. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije Hrvoje Pleše, 8. b (voditeljica Marija Biljan).

Ravnatelj je nagradio i učenike koji su postigli rezultate na sportskim natjecanjima.  Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju, 1. mjesto na poluzavršnom državnom natjecanju i 3. mjesto na završnom državnom natjecanju u atletici nagrađena je Katarina Balić, 8. d (voditeljica Marjana Fržović). Dječaci koji su nagrađeni za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju, 1. mjesto na poluzavršnom državnom natjecanju i 2. mjesto na završnom državnom natjecanju u atletici jesu Dominik Hunjak, 8. b, Tvrtko Palijan, 8. b, Marin Pavlic, 8. b i Domagoj Črnec, 8. d (voditeljica Darinka Šimunčić).
Djevojčice koje su nagrađene za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju i 4. mjesto na poluzavršnom državnom natjecanju u odbojci su Lucija Stančić, 8. b, Mirna Benčak, 8. b, Zrinka Zagorec, 8. b, Ana Peremin, 8. b, Iva Kemenović, 8. b i Marija Kovačević, 8. d (voditeljica Marjana Fržović). Dječaci nagrađeni na istom natjecanju s osvojenim 1. mjestom na županijskom natjecanju i 4. mjestom na poluzavršnom državnom natjecanju su Nikica Milić, 8. a, Dominik Hunjak, 8. b, Karlo Bertusi, 8. d, Marko Čupić, 8. d, Denis Kopjar, 8. d, Luka Sušnić, 8. d, Mario Brlić, 8. d, Domagoj Črnec, 8. d, Matija Crnković, 8. e, Marko Samoščanec, 8. e, Mihael Posavec, 8. e i Matija Antolić, 8. e (voditeljica Darnika Šimunčić).
Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju i 3. mjesto na poluzavršnom državnom natjecanju u rukometu nagrađeni su dječaci Nikica Milić, 8. a, Ivan Radiček, 8. a, Dominik Hunjak, 8. b, Tvrtko Palijan, 8. b, Marin Pavlic, 8. b, Robert Kostibol, 8. c, Karlo Bertusi, 8. d, Denis Kopjar, 8. d, Luka Sušnić, 8. d, Dominik Orak, 8. d i Marko Samoščanec, 8. e (voditeljica Darnika Šimunčić).

Učenici koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima

Učenici koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima

Uručivanje svjedodžaba

Nakon nagrađivanja natjecatelja i pjevačke točke koju su izvele Zrinka Zagorec, 8. b i Dorotea Vrbančić, 8. e, uslijedilo je uručivanje svjedodžaba po razrednim odjeljenjima. Svako je odjeljenje pripremilo kratak slikokaz kojim su se predstavili, a održani su i oproštajni govori.

a

8. a s razrednicom Ružom Zlatar

b

8. b s razrednicom Valentinom Jurišić

c

8. c s razrednicom Jadrankom Crnić

d

8. d s razrednicom Sandrom Poštić

e

8. e s razrednicom Martinom Valec-Rebić

Tekst: Matea Koren, 8. e
Fotografije: Zlatko Đuran

Povezani članci