Top
Školska godina 2013./2014.Uspjesi

PRIJAM KOD GRADONAČELNIKA
Grad Križevci cijeni izvrsnost

Grad Križevci cijeni izvrsnost

I ove je godine gradonačelnik Branko Hrg ugostio najbolje učenike križevačkih osnovnih i srednjih škola

Nagrađeni učenici naše škole

Nagrađeni učenici naše škole

U utorak 1. srpnja u velikoj vijećnici Gradske uprave održan je prijam za učenike koji su na državnim natjecanjima osvojili neko od prva tri mjesta te učenike završnih razreda koji su tijekom cijeloga školovanja imali prosjek 5,00 (za osnovne škole) ili 4,80 (za srednje škole). Učenicima i njihovim mentorima gradonačelnik je svečano uručio ružu i novčanu nagradu.Nagrađeni odlikaši jesu: Tin Jagoić i Mihaela Stručić, 8. a (razrednica Ruža Zlatar), Zrinka Zagorec i Ana Peremin, 8. b (razrednica Valentina Jurišić), Karla Švec, 8. d (razrednica Sandra Poštić) te Matea Koren i Dorotea Vrbančić, 8. e (razrednica Martina Valec-Rebić).

Nagrađeni učenici koji su sudjelovali na državnim natjecanjima jesu: Matea Koren, 8. e za sudjelovanje na državnoj smotri Lidrano sa školskim listom (voditeljica Martina Valec-Rebić), Dorotea Vrbančić, 8. e za sudjelovanje na državnoj smotri Lidrano sa samostalnim novinarskim radom (voditeljica Martina Valec-Rebić), Zrinka Zagorec, 8. b za sudjelovanje na državnoj smotri Lidrano s literarnim radom (voditeljica Danijela Zagorec), Katarina Balić, 8. d, Veronika Drljačić, 6. b, Magdalena Drljačić, 7. b i Lucija Zimonji, 6. b za osvojeno 3. mjesto na završnom državnom natjecanju u krosu (voditeljica Marjana Fržović) te Tvrtko Palijan, 8. b, Domagoj Črnec, 8. d, Dominik Hunjak, 8. b i Marin Pavlic, 8. b za osvojeno 2. mjesto na završnom državnom natjecanju u krosu (voditeljica Darinka Šimunčić).

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što je vijećnica popunjena te pohvalio učenike, njihove mentore i razrednike, ali i istaknuo važnost podrške roditelja. Učenicima je poželio uspjeh u daljnjem školovanju, naglasivši kako im prije svega želi da ostanu dobri ljudi.

Učenici su nagrađeni ružama i novčanim nagradama

Učenici su nagrađeni ružama i novčanim nagradama

Tekst: Dora Rebić, 7. a
Fotografije: Marcel Kovačić, Martina Valec-Rebić

Povezani članci
PROMICANJE VRIJEDNOSTI DOMOVINSKOG RATA
Najbolji u kvizu znanja o Domovinskom ratu

Najbolji u kvizu znanja o Domovinskom ratu Naši su osmaši u kvizu znanja o Domovinskome ratu, koji je održan 30. Read more

ULIČNA UTRKA ZA DANA GRADA
Izmaklo nam prvo mjesto za 2 boda

U četvrtak 25. travnja tristotinjak vrtićanaca, osnovnoškolaca, srednjoškolaca i učenika COOR-a sudjelovalo je u XIX. Uličnoj utrci Grada Križevaca