POSJET SREDNJOJ ŠKOLI
Razgledavanje najljepše križevačke škole

napisao izadmin5

Razgledavanje najljepše križevačke škole

Krajem školske godine učenici osmog razreda naše škole bili su u Srednjoj školi „Ivan Seljanec” kako bi se upoznali s programima u koje se mogu upisati

obrtnicka skola 1

Našim je osmašima školu predstavila ravnateljica Juran-Ratković

U lipnju su učenici 8. d i 8. e razreda sa svojim razrednicama bili u Srednjoj školi „Ivan Seljanec”. Ondje ih je dočekala ravnateljica škole Gordana Juran-Ratković koja je predstavila školu te četverogodišnja i trogodišnja zanimanja koja će učenici moći upisati u idućoj školskoj godini. Spomenula je i da  za neka od navedenih zanimanja postoji mogućnost stipendiranja. Nakon toga učenici su se poslužili grickalicama i sokovima koje su im pripremili učenici ugostiteljskog smjera.

Okrjepa koju su priredili učenici ugostiteljskog smjera

Okrjepa koju su priredili učenici ugostiteljskog smjera

Na kraju su naši osmaši u pratnji nekoliko učenika obrtničke škole obišli učionice i vidjeli kako srednjoškolci provode dane u ovoj najnovijoj i najljepšoj školskoj zgradi.
– Ova mi se škola jako sviđa, sviđa mi se što je nova, tehnološki je jako napredna, ima puno mogućnosti za učenike, a najviše od svega mi se svidjelo to što umjesto školskog zvona tijekom odmora cijelo vrijeme svira glazba – zaključila je Josipa iz 8. e razreda.

obrtnicka skola 3

Razgledavanje učionica

Tekst: Matea Koren, 8. e
Fotografije: Martina Valec-Rebić

Povezani članci